LFU 1.jpg
01
nov
2019

Lederkurs for Ungdom - Idrettshelga Innlandet 2019

Sted: Birkebeineren Hotell, Lillehammer
Start: 01.11.2019 16:30
Slutt: 03.11.2019 16:00

Hedmark og Oppland idrettskretser inviterer til Lederkurs for Ungdom 15-19 år, som en del av Idrettshelga Innlandet 2019.

Kurset er for ungdom mellom 15-19 år som har lyst til å bidra i eget idrettslag, som for eksempel leder, trener, dommer eller i forbindelse med arrangementer.

Se videoen fra Akerhus Idrettskrets fra tidligere deltagere fra Lederkurs for Ungdom. 

Kursinnhold:
Kurset består av en undervisningshelg samt en oppfølgingssamling over en dag som en del av Idrettsgallaen 2020. I tillegg skal deltagerne ha en praksisoppgave i eget idrettslag mellom første og andre samling. Deltagerne må være medlem i et idrettslag.

Påmelding:
Det er en fordel at det er idrettslaget som  melder på ungdommene (15-19 år) til kurset, fordi vi ønsker at alle deltagere oppnevner en mentor i eget idrettslag. Denne mentoren har ansvar for å følge opp deltager(e) i forkant og i etterkant av kurset.

Påmeldingsfrist: 14. oktober. Meld på deltager(e) her.

Idrettslaget som deltakerne kommer fra, forplikter seg til å følge opp deltakerne i deres praksis og gi dem mulighet til å bidra i idrettslaget etter endt kurs.

Idrettslaget får faktura for kursavgift på 1000 kroner som dekker kursholder, mat og opphold under første samling. Reiseutgifter må den enkelte dekke selv. Vi anbefaler å sende minst to fra samme idrettslag. Kursavgiften betales etter det er bekreftet at en er tatt opp på kurset. Alle må overnatte på Birkebeineren Hotell, Lillehammer.  

For mer informasjon, ta kontakt:

Hedmark Idrettskrets v/ Martin Hylland; martin.hylland@idrettsforbundet.no