Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Stem på EVELYN VEISTEN

Evelyn Veisten 2.jpg

Oppland har igjen finalist til kåringen av årets ildsjel. Østre Toten Helsesportlags primus motor Evelyn Veisten kan du stemme fram nå!

 

Oppland Idrettskrets kåret Evelyn Veisten som "Årets ildsjel" i Oppland, valgt blant mange gode kandidater. Mandag 20. november kom altså nyheten om at Evelyn også er en av fem nominerte til den nassjonale kåringen "Årets ildsjel" på Idrettsgallaen 2018 på Hamar 6. januar 2018. Vi ønsker Evelyn lykke til! Stem på Evelyn HER!

I nomineringen er det alltid med gode begrunnelser, og her gjengir vi gjerne begrunnelsen fra Østre Toten Helsesportlag:

"Vi i Østre Toten Helsesportlag ønsker å nominere vår leder gjennom mange år, Evelyn Veisten, til Årets Ildsjel. Evelyn har betydd, og betyr mye for Østre Toten Helsesportlag og hun betyr også mye for de svakeste ungdommene/unge voksne i vår kommune og nabokommuner, som ikke har et tilbud i andre idrettslag. Vår handlingsplan sier bl.a. at vi skal støtte og hjelpe den enkelte, slik at han/hun kan utvikle seg og trives i laget. Her er alle velkomne, enten de ønsker og evner å konkurrere i boccia eller håndball, eller de bare ønsker å være med på trening og/eller det sosiale som skjer i laget vårt.

I 2012 ble Helsesportgruppa i Kolbu IL en del av Østre Toten Helsesportlag. Vårt lag økte medlemsmassen fra 36 medlemmer i 2011 til 62 medlemmer i 2012. Vi hadde så langt kun hatt boccia for personer med fysisk utviklingshemming som aktivitet. Nå fikk vi også håndball og boccia for personer med psykisk utviklingshemming i tillegg. Evelyn Veisten har hele tiden vært en pådriver for at vi skulle gi våre nye medlemmer et bra tilbud. Hun stiller opp på treninger i Totenhallen på mandags kvelder og bidrar sammen med andre til at både boccia- og håndballspillerne får oppfølging og oppmerksomhet når de er på trening. Evelyn er også med som leder for håndballaget når de har seriekamper i Totenhallen og på alle bortekampene. Hun ordner med informasjon (lapper) til spillerne med oppmøtetider, hva de skal ha med seg m.m. og hun ordner også med skyss til kampene. Håndballspillerne i Østre Toten Helsesportlag kommer fra Østre Toten, Vestre Toten, Gjøvik og Søndre Land. Dette er et tilbud som ikke finnes i våre nabokommuner, og Evelyn sammen med treneren, gjør en kjempejobb med dette laget. Evelyn er også tilgjengelig for disse ungdommene/unge voksne til nesten alle døgnets tider. Det er ikke få timer hun bruker i løpet av ei uke på å snakke med, sende meldinger til og være tilgjengelig for dem på Facebook. Evelyn Veisten er også med som «trener» for boccia i Totenhallen. Her er det flere multifunksjonshemmede spillere som møter opp på mandager. Dette er et tilbud som Østre Toten Helsesportlag har videreført fra helsesportgruppa i Kolbu IL. Her er det få eller ingen regler å spille etter, og det er «rom» for alle til å delta. På torsdag kveld er det trening for de som konkurrerer i boccia på Hovsvangen skole. Evelyn er som oftest med som dommer/trener også her. Når spillerne er påmeldt på boccia-turneringer, så melder Evelyn seg stort sett på som dommer i de samme turneringene, hvis det ikke kolliderer med håndball-helger. Evelyn organiserer og ordner opp slik at alle får anledning til å utvikle seg i sitt tempo, samtidig som hun legger vekt på trivsel og samhold i laget. Vår tradisjonelle høsttur til «Merket» er et godt eksempel på det. Her er alle medlemmene invitert, noen med ledsager, de fleste uten. Målet med denne helga, i tillegg til aktivitet, er samholdet i laget. Evelyn bestiller og ordner med denne turen hvert år. Evelyn har vært med i styret i Østre Toten Helsesportlag nesten siden stiftelsen i 1994. Det første året satt hun ikke i styret, men fra 1995 og fram til i dag, har hun hatt verv i styret i laget vårt. De siste 12 årene har hun sittet som leder. Evelyn Veisten har brukt og bruker mange timer i uka til frivillig innsats for de funksjonshemmede i kommunen vår i gjennom mange år. Dette er en gruppe som ikke har eller har hatt veldig mange tilbud å velge i. Det er derfor en veldig viktig jobb hun gjør og har gjort. Vi i Østre Toten Helsesportlag håper derfor at dere er enig med oss i at hun fortjener å bli nominert som Årets ildsjel."