Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Feiring av frivilligheten

Frivillighetsdag.PNG

Velkommen til å feire frivilligheten i Innlandet sammen med oss!

 

HelseinnVoksenopplæringsforbundet InnlandetInnlandet musikkråd og Innlandet idrettskrets har tatt initiativ til å feire frivilligheten på Innlandet med en konferanse på FN sin internasjonale dag for frivillighet 5. desember 2019 kl. 10-15 på Hamar Teater.

Dagen vil vise frem mangfoldet av frivillighet i Innlandet og by på inspirerende foredrag. Med foredragene vil vi belyse frivillig sektors samfunnsrolle og hvorfor det er viktig å legge tilrette for frivillig aktivitet i kommunene ut fra et samfunnsøkonomisk perspektiv. Vi skal diskutere barrierer for deltakelse, sosiale forskjeller, utenforskap og betydningen av lokalt folkehelsearbeid. Frivillige lag og foreninger vil ha stands og kulturelle innslag fra regionen vil gjøre dagen til en skikkelig fest. Nasjonalforeningen for folkehelsen vil også dele ut en folkehelsepris!

Vi ønsker dagen skal inspirere kommuner, politikere og organisasjoner til å legge til rette for frivillighet og ikke minst vise hvor viktig engasjementet er for skape livskvalitet, trivsel og folkehelse for innbyggere i vår region. Sammen bygger vi kunnskap om og stolthet for vårt felles Innland med utgangspunkt i frivilligheten.

Målgruppe: Frivilligkoordinatorer, ledere av frivilligsentraler, politikere, ledere i kommuneadministrasjonen, folkehelsekoordinatorer, ansatte i frivillige organisasjoner, du som arbeider med kultur, friluftsliv eller frivilligmobilisering, ildsjeler og andre som syns arrangementet er relevant.

Påmelding finner du her: https://helseinn.net/arrangement/feiring-av-frivilligheten/ du finner også arrangementet på Facebook her: https://www.facebook.com/events/522579941907104/ 
Deltakelse er gratis men krever påmelding.

Og,- hvis du representerer en organisasjon som ønsker å ha stand, så meld  i fra på epost: josefine@helseinn.net

Hurra for frivilligheten!