Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Randi Nordli er årets ildsjel i Innlandet

Randi Nordli ildsjel 2020.jpg

Vår nye styremedlem fra Brumunddal med nominasjon som Innlandet idrettskrets sin kandidat til prisen «Årets ildsjel».

 

Vinneren blir kåret under idrettsgallasendingen på NRK den 9. januar. Alle kan nominere kandidater til prisen og en nasjonal jury ledet av Kjetil André Aamodt velger den endelige vinneren på den uvanlige digitale utgaven av Idrettsgalla 2021. Styret i Innlandet idrettskrets fikk inn mange gode kandidater til årets pris, og landet på Randi Nordli fra Brumunddal for hennes innsats i Brumunddal Fotball de siste 40 årene. 

Randi er nå materialforvalter i klubben, har vært det siden 1985 og har hatt verv i klubben siden 1980. Onsdag ble Randi overrasket av Daglig Leder, Bjørn Nybu, som inviterte Randi til klubbhuset på Sveum. Ved ankomst viste han en videohilsen fra juryleder Aamodt. Dette er andre gang hun er nominert til fylkesprisen. 

- Idrett er livet, pleier jeg å si. Jeg startet med verv i fotballen i 1980 og jeg har vært materialforvalter siden 1985. Jeg har også vært trener og lagleder i fotballen i mange år. Dette startet med den ene sønnen min, sier 73-åringen som forteller til HA at alle tre ungene har vært aktive i Brumunddal-idretten. 

Ikke bare fotball

Randi har ikke bare vært aktiv i fotballmiljøet i Brumunddal, hun har også vært aktiv i turn, langrenn og nå med en sentral rolle i skøyteskolen på Sveum - jeg har vært innom turn, og jeg har vært med på å arrangere lysløperenn i langrenn. Det har ikke vært noen pauser for meg siden 1980. Som sagt: Idrett er livet, sier Randi. 

Se Randis førtse reaksjon etter overraskelsen på klubbhuset på Sveum tidligere i dag. 

Ekte ildsjel

Vårt eget styremedlem, Marianne Frantzen representerte idrettskretsen på Sveum og holder ikke tilbake med gode ord om en ekte ildsjel fra Brumunddal - Randi ble jo nominert i 2018 også. Det var et enstemmig styret hos oss som gikk for henne. Hun har bidratt i Dala-idretten på en suveren måte, sier Frantzen. 

Daglig Leder for klubben hadde også rosende ord for ildsjelen - Hun har gjort og fortsatt gjør en suveren jobb her. Hun er en ekte ildsjel som virkelig fortjener denne prisen, sier Bjørn Nybu.

Gir seg ikke enda

Jeg synes det er moro å kunne bidra, og så er det godt å ha noe å drive med. Jeg tar ett år om gangen nå som materialforvalter. Så lenge helsa holder, så driver jeg på, smiler 73-åringen. 

Juryen avgjør

Idrettsgallaen blir digital i år, og Nordli vet enda ikke hvordan den blir gjennomført. Det er en egen jury for "Årets ildjel" og de nominerte kan være trenere, tillitsvalgte eller ha andre verv i idretten. Personen kan ikke være heltidsansatt. 

Det blir ikke avholdt folkeavstemming i år og alle de 11 fylkesvalgte blir offentliggjort fortløpende på www.idrettsgalla.no.

Juryen består av Kjetil André Aamodt, Aida Dahlen, Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Are Strandli, Marit Bjørgen, Olaf Tufte, Berit Kjøll og Heidi Støre. 

 

Les saken om Randi Nordli fra Hamar Arbeiderblad her.