Inger4.jpg

Nyvalgt leders hilsen til idretten

Vår nyvalgte leder, Inger L. Fløgum, takker for tilliten og ser frem til spennende arbeid for idretten:

Kjære idrettsvenner

Tusen takk for tilliten til ledervervet i Innlandet Idrettskrets. Det er et spennende og viktig verv og sammen med styret skal vi gjøre vårt beste for å være en viktig samarbeidspartner og talsrør for idretten i Innlandet.

Det siste halvåret har vært en særdeles krevende tid for de fleste og jeg vil få takke alle dere ute i særkretsene, idrettsrådene og idrettslagene for den jobben dere gjør i en krevende tid under koronaen. Som ellers i samfunnet opplever idretten fortsatt utfordrende dager og en usikkerhet for morgendagen vi aldri hadde trodd vi skulle stå i.

Vi har alle kjent at det har gjort vondt langt inn i hjerterota at vi ikke har fått skape de gode møteplassene, drive med aktiviteten slik vi er vant til eller fått jobbe med de oppgavene og planene man har hatt

I likhet med mange av dere har jeg kjent på mangfoldet av følelser disse månedene. Optimisme og glede for at barn og unge kom i gang med aktiviteten sin i sommer, og med frustrasjon og nedstemthet for at for at breddeidretten for voksne i kontaktidrettene ikke har fått klarsignal til å starte opp med idretten sin ennå. Noen idretter har fått sesongen amputert, noen venter fortsatt på oppstart eller som for den voksne breddefotballen som for en uke siden fikk hele sesongen annulert. Det synes jeg er utrolig trist.

Det er derfor viktig at vi alle tar smittevern på alvor i idretten, slik at vi kan få ned smittetallene og komme i gang med idrettsaktivitet uavhengig alder, ambisjonsnivå og idrett. Idretten er en viktig samfunnsaktør som kan utgjøre forskjellen i livet til mange, både som aktive utøvere eller som frivillige i en eller annen rolle rundt idrettslagene.

Jeg er føler meg utrolig privilegert som får lov til å være tillitsvalgt i idretten. De siste 6,5 årene har jeg fått være med og representert Idrettskretsen både her i Innlandet og rundt i landet og jeg lar meg både inspirere og imponere av hva idretten får til av god aktivitet, anleggsbygging, frivillighet og samfunnsansvar.

Sammen med resten av styret skal vi fortsette å jobbe med Virksomhetsplanen vi vedtok på Idrettskretstinget i november 2019. Vi skal jobbe for bedre rammebetingelser for idretten i Innlandet, Prosjekt Likestilling, Økonomiske barrierer/ #allemed, anleggsdekning og andre kompetansehevende tilbud. Vi skal være serviceleddet og samarbeidspartneren deres. I god Eggen filosofi så må vi spille hverandre gode. Sammen skal vi gjenreise idretten og da må vi spille på godfoten til hverandre.

Hvem er jeg? 49 år, gift, 2 voksne gutter og bosatt på Raufoss. Jobber i DNB som avdelingsleder. Er flasket opp i håndballen i Østfold og klubben var Skjeberg IF. Ble med i Raufoss IL i 2003 og hatt ulike trener, leder- og tillitsverv i allianseidrettslaget siden da. 8 år i Vestre Toten Idrettsråd, hvorav 4 som leder, og siden 2014 styremedlem i Oppland Idrettskrets og fra nyttår i Innlandet Idrettskrets.

Jeg gleder meg til videre samarbeid dere og håper vi treffes på ulike idrettsarrangement snart!

Mvh Inger L. Fløgum