Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Ungdomsutvalget ute med undersøkelse til idrettsungdom

Ungdom.jpg

Ungdomsutvalget i Innlandet idrettskrets har utarbeidet en undersøkelse rettet mot idrettsungdom i Innlandet. Målet med undersøkelsen er å komme i kontakt med ungdommene for å få en bedre forståelse for hvordan det er å delta i idretten og hva som skal til for å beholde flere ungdommer lengre.

 

God respons blant ungdommene

Undersøkelsen ble publisert forrige fredag, den 24. april og har allerede fått 88 gjennomførte svar i løpet av helgen. Det gleder ungdomsutvalget og administrasjonen i kretsen.

«Vi er kjempeglade for en god tilbakemelding på undersøkelsen. Disse tilbakemeldingene hjelper oss i ungdomsutvalget med videre arbeid, hvor vi skal tilrettelegge for et godt tilbud for all idrettsungdom i innlandet. Det er lettere å lage et godt tilbud når vi vet hva ungdommen ønsker seg», sier leder i Ungdomsutvalget Sigrid Snuggerud.

Når 93% av alle barn og ungdom har vært innom idretten i løpet av oppveksten lover det bra for organisert idrett, også i Innlandet, men ungdomsutvalget ønsker å høre grunnene til at ungdommene opptar ulike roller som frivillige og ønsker å danne et større nettverk av idrettsungdom for å bygge på disse erfaringene.

Ungdomsutvalget ønsker flere svar på denne undersøkelsen og inviterer flere som enten har kontakt med ungdom i sine idrettslige verv eller er ungdom selv å gjennomføre denne korte undersøkelsen.

Delta på undersøkelsen her.