Nå kan du møte mange særforbund og få info om muligheter - og kanskje også prøve noe - under dag 2 (bolk 6) av nasjonal paraidrettskonferanse som arrangeres i Trondheim 22.-23. mai 2024.
Nå kan du møte mange særforbund og få info om muligheter - og kanskje også prøve noe - under dag 2 (bolk 6) av nasjonal paraidrettskonferanse som arrangeres i Trondheim 22.-23. mai 2024.

Gratis! Treff over 20 særforbund på dag 2 av nasjonal paraidrettskonferanse i Trondheim!

Dette kan du ikke gå glipp av hvis du er interessert i å få mer info om muligheter innen paraidretten! På dag 2 (bolk 6) av nasjonal paraidrettskonferanse i Trondheim 23. mai kan du møte 20-22 særidretter/særforbund på stand - gratis!

22.-23. mai 2024 arrangerer Trøndelag idrettskrets/Paraidrettssenteret i Trøndelag i samarbeid med Norges Idrettsforbund og Olympiatoppen nasjonal paraidrettskonferanse i Trondheim.

Konferansens dag 2 (torsdag 23. mai) kl. 1245-1435 «Innlegg og mingling i en spennende idrettsverden» (bolk 6 i programmet) er åpen også for at de som ikke deltar på resten av konferansen.

Denne bolken foregår på Paraidrettssenteret i Trøndelag (Ranheimsfjæra 44) og er GRATIS å delta på.

Med 20-22 særidretter/særforbund samlet på et sted, vil dette være en gylden mulighet til å møte de(n) som jobber med paraidrett for den enkelte idrett.

De vil kunne informere om sitt paraidrettstilbud og enkelte vil gi mulighet for å prøve ut en utvalgt gren/aktivitet/utstyr innenfor sin idrett.

Påmelding:
Det er påmelding også til denne gratise seansen i programmet. Det må gjøres innen 18. mai på e-post: post@paraidrettssenteret.no

Parkering:
Det er begrenset med parkeringsmuligheter ved Ranheimsfjæra 44.

Det er imidlertid parkeringskjeller ved Ranheim Aktivitetshall (75 plasser). Der er det parkeringsavgift på 20 kroner per påbegynte time. Ellers er det er busstopp ca. 200 m unna (Ranheim idrettsplass) og toget stopper ca. 250 m unna.

Delta på hele konferansen?
Ønsker man å delta på hele Paraidrettskonferansen er det fortsatt mulig å melde seg på.
For nærmere informasjon og påmelding, gå inn på  Nasjonal paraidrettskonferanse i Trondheim 22.-23. mai 2024 (idrettsforbundet.no)