Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Hva gjør vi i idrettskretsen?

Trøndelag idrettskrets er idretten i Trøndelag sitt høyeste idrettspolitiske organ. Kort sagt; Idrettsforbundet i fylket.

 

Vi skal bidra til å bedre rammebetingelsene for idretten i Trøndelag. Idrettskretsen har også hovedansvaret for kompetanse i fleridrettslagene, lovspørsmål og regler, kurs innen fellesidrettslige tema, opprettelse av idrettsråd, godkjenning av idrettskoler, opprettelse og nedleggelse av idrettslag og en rekke tema som all idrett nyter godt av.

TRIK skal heve seg over særinteresser og tenke overordnet og helhetlig på de idrettspolitiske utfordringene som idretten i Trøndelag står ovenfor.

Noen av våre viktigste kurs innen fellesidrettslige tema er; lover og regler, økonomi, barneidrett, aktivitetslederkurs, temakvelder i førstehjelp, skadeforebygging, lederkurs for ungdom og en rekke andre tema som hele idretten har nytte av.

Videre skal vi utvikle og legge fram de strategier og planer vi mener er nødvendige for idrettskretstinget hvert andre år. I mellomtiden skal vi arbeide for å innfri målene i strategidokumentet.