Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Morten og Eirik var to av i alt 200 frivillige under ski NM for jr på Steinkjer

nmjr.jpg

Vi tok en kort prat med Morten Vannebo (27) og Eirik Bratberg (31) som begge kastet seg inn i frivillighetsarbeidet i rollene som Rennleder og Ansvarlig for dugnad/bemanningskoordinering. Det måtte 4000 dugnadstimer og 200 frivillige til for å sørge for at de drøyt 1000 deltakere fikk et så godt arrangement som mulig.

 

«Det er fint å kunne gi noe tilbake til klubben»
Morten Vannebo har selv vært aktiv i flere idretter deriblant langrenn og har alltid vært nysgjerrig og interessert i logistikken rundt et slikt stort arrangement. Det var derfor en selvfølge at Morten takket ja til å være rennleder da klubben som han selv var aktiv i spurte.

Vi unge skal bidra til nytenking og utvikling
Steinkjer skiklubb sin visjon er «Vi skal sette nye spor». Det er vel der vi litt yngre med vår nytenking kan bidra, sier Morten Vannebo. Man må selvsagt være ydmyk for den kunnskapen og erfaringen som finnes, men samtidig bruke de observasjonene man selv har gjort seg til å skape noe enda bedre. Skiklubben har en vært arrangør av flere store arrangement tidligere og vi håper å være dyktige nok til å også få lignende arrangement igjen. Med å samle alt det beste fra alle i ett og samme arrangement skal det være mulig.

Berømmer dugnadsarbeidet
Eirik Bratberg har hatt hovedansvaret med å fordele folk på ulike oppgaver i forkant og under arrangementet. Det er mange store og mindre store poster som til enhver tid skal være bemannet. En del sykdomsforfall i siste liten var det, men dette var noe det var tatt høyde for slik at det utad ikke skulle vær merkbart.

Hva håper dere å sitte igjen med etter et slikt arrangement?
Ett av målene var å sette fokus på nye unge arrangører og å gi disse erfaring. Vi håper selvsagt å kunne å lage tilsvarende arrangement som er minst like bra også i fremtiden.

Morten og Eirik ønsket avslutningsvis å takke alle som bidro, og ser allerede frem til å være frivillig og legge ned flere dugnadstimer ved en senere anledning.