Idrettsgalla 2024 er historie

Idrettsgallaen 2024 gikk av stabelen lørdag 6. januar i Trondheim Spektrum. Det ble en festaften som virkelig hedret norsk idrett og dens utøvere. Spektrum var fylt med idrettsentusiaster og feststemte mennesker fra hele landet. Med totalt 14 arrangementer i løpet av Idrettsgalla-helgen, var næringslivet, kulturlivet, offentligheten og idretten samlet for å feire årets sportslige prestasjoner.

 

Showet bar preg av både rørende og oppmuntrende øyeblikk. Utdelingen av priser spente over flere kategorier, hvor vi så alt fra unge talenter til erfarne veteraner motta velfortjent hyllest. Gjestene ble også underholdt med musikalske og humoristiske innslag, og vi fikk bekreftet at trøndere er et meget livlig og festlig publikum.

Det er mange involverte for at en slik helg skal bli vellykket. Vi ønsker å rette en stor takk til alle samarbeidspartnere og frivillige som har bidratt til at dette ble tidenes beste Idrettsgalla!

Idrettsgallaen var ikke bare en feiring av prestasjoner, men også en påminnelse om idrettens rolle i samfunnet – som en kilde til inspirasjon, samhold og nasjonal stolthet. Arrangementet var en storslått hyllest til norsk idrettsarbeid og en inspirasjon for fremtidige generasjoner av idrettsutøvere.

Det gleder oss i Trøndelag idrettskrets stort å få arrangere Idrettsgalla også i 2025, den 4. januar. Hold av datoen. 

Ønsker du sikre deg EARLYBIRD-billetter for 2025 gjør du det her.

Vi glær oss!