IG24 VVS-Eksperten

Idrettsgalla 2024 - idrettsgallaen for alle!

6. januar fylles Trondheim Spektrum, og tidenes største idrettsgalla i Norge skal hylle idrettshelter og frivillige for deres innsats i året som gikk. I dagene før idrettsgallaen vil byen fylles med variert aktivitet og godt innhold – og akkurat som selve gallaen vil også dette være åpent for alle.

 

Idrettsgallaen for alle

Programmet for idrettsgallaen starter allerede torsdag 4.januar og avsluttes med selve Idrettsgallaen lørdag 6.januar 2024. Oppdatering med endelig program kommer - det er bare å glede seg!

 

Våre 768 idrettslag er spesielt invitert

Vi ønsker fylle Spektrum med idrettslag fra hele fylket. Idrettslaget er velkomne til å stille i klubbdrakta, eller finstasen alt ettersom.

På lørdagen arrangeres et alkoholfritt ungdomsvorspiel fra fylte 13 år. Gratis for ungdom med billett. Her vil det være DJ, aktiviteter, selfievegg, pølsefest og stor stemning!

Bestill billetter til idrettspris her

En plakat med QR-kode og idrettspris som kan printes og henges opp i idrettshallen, på nærbutikken og deles ut til idrettslagets medlemmer kan lastes ned her!

 

Variert innhold og stor aktivitet

Det legges opp til en innholdsrik langhelg med stor og variert aktivitet. Det vil bli ulike arrangement for barn, ungdom og voksne.

Vi nevner temamøter, seminarer, NIPA, ungdomsvorspiel og ikke minst ulike aktiviteter i sentrum for både de alle aldre og for en hver smak.

galla_edit.jpg

 

Idrettsgallaseminar rundt om i Trøndelag

Idrettskretsen vil bruke vår posisjon som arrangør for idrettsgallaen til å sette enda større fokus på områder som er svært viktige for oss:

For 2023 gjelder dette spesielt følgende tre områder:

  • Frivillighet
  • Økonomisk utenforskap
  • Ung psykisk helse

Idrettskretsen har både gjennomført og planlagt flere idrettsgallaseminar innenfor flere av områdene, men tar gjerne i mot forespørsel fra idrettslag, idrettsråd og kommuner som ønsker tematikken løftet hos seg og i sin del av fylket. 

 

Ambisjon og interesse

– Det er ikke til å underslå at vi har en ambisjon og interesse om at Idrettsgallaen skal ha sin naturlige tilhørighet i Trondheim Spektrum. Det er det ikke tvil om. Vi har et fantastisk anlegg, og det er et klart ønske om å arrangere Idrettsgallaen flere ganger – gjerne permanent. 

Vi ønsker å ha Idrettsgalla til Trøndelag hvert år fremover, sier organisasjonssjef i Trøndelag idrettskrets Kjell Bjarne Helland