CollageMaker_20200603_150117790 (1).jpg

Bålmat er mer enn bare pølser

Sammen med Unge kokker, Møre og Romsdal idrettskrets og Sparebanken 1 SMN så jobber Trøndelag idrettskrets med å utvikle sunne og gode verktøy i forbindelse med sunt kosthold i klubbene og på cup. Lansering av prosjektet blir september 2020.

Grilling og bålkos er en hyggelig aktivitet, og med varmere dager i sikte er det enda lettere å tilberede maten ute. De fleste av oss velger pølser fordi det er lettvint, men i lengden blir det kanskje litt kjedelig og heller ikke så sunt.

Med noen enkle grep kan du sørge for at du får næringsrik mat som også smaker godt! Perfekt når du skal gi kroppen din den best mulig utgangspunkt for å fungere og prestere i hverdagen og på ulike aktiviteter. Med gode råvarer og litt forberedelser kan du imponere med gode og smaksrike retter på tur.

Eller hva med å ta middagen rundt bålpannen en ettermiddag? Eller ha bålmat som tema på sommeravslutningen? - og oppskriften kan selvsagt lages inne.

Unge kokker, Møre og Romsdal idrettskrets, Sparebanken 1 SMN og Trøndelag idrettskrets ønsker dere en riktig god sommer! Prøv gjerne ut smart sommermat oppskriften som du finner i HER. Oppskriften kan lett deles videre og lastes ned.