Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Vaffelekspressen

IMG_1105.JPG

Vi leier ut vaffelekspressen! Vaffelekspressen er ypperlig for større arrangementer og utendørsarrangement der elektrisitet er en utfordring. Vaffelekspressen kan steike opptil 150 vafler i timen!

 

Rundt om kring i Møre og Romsdal arrangeres det arrangementer av ulike størrelser - felles for mange? Vafler! Møre og Romsdal idrettskrets og Molde og Omegn turistforening tilbyr nå frivillige lag og -organisasjoner å leie vaffekspressen, den vil ta vaffelstekinga til et nytt nivå!

Som du ser på bildet trengs det to flasker propan med husholdningsventil (slange med seriekobling følger utleien). Grunnen til dette er at ved bare en flaske vil koblingen bli for kald. Propan må den enkelte leietaker stille med selv.

Pris: 500 kroner for leie i 3 døgn. Ønskes det å leie i lenger tid enn dette vil prisen øke med 500 kroner for hvert påbegynte 3. døgn. Dersom det ikke er tilfredstillende vasket ved levering vil leien dobles.

Betaling: Via vipps ved henting av vaffelekspressen.

Hentes og leveres av leietaker på Gamle Molde Stadion (idrettsvegen 2, 6413 Molde).

Vaffelrøre? Det kan f.eks. bestilles gjennom Smart idrettsmat konseptet til Tine. De har grove vafler der alt du trenger å gjøre er å tilsette vann.  Basen er laget på sammalt hvetemel og er en kilde til kostfiber. Vaflene er 54% grove. En pose gir litt over 20 smakfulle og gode vafler. Se mer her.

Kanskje slår dere rekorden til ordføreren i Lier som stekte 171 vafler på én time?

Spørsmål? Ta kontakt med: Vegard Rangsæter (idrettskretsen) vegran@idrettsforbundet.no, 414 61 102 eller Maria Holo Leikarnes (Turistforeningen) maria.holo.leikarnes@dnt.no415 53 367.

    Her er en oversikt over når vaffelekspressen er ledig/booket.

    Finner du ikke din reservasjon her? Vi må manuelt godkjenne utleien så det tar litt tid (maks 2 virkedager) før den vises her.

Booking