Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Vi søker etter medlemmer i ungdomsutvalget 2019/2020

UUtvalg alle.jpg

Møre og Romsdal idrettskrets ser etter ungdommer som kan være med i ungdomsutvalget perioden september 2019 – juni 2020.

 

Hva er ungdomsutvalget?

Ungdomsutvalget i Møre og Romsdal idrettskrets ble etablert i mai 2017. Den forrige perioden besto utvalget av av 9 ungdommer fra forskjellige steder i fylket. Ungdomsutvalget for 2019/2020 skal bestå av 5 til 6 ungdommer.

Ungdomsutvalget skal være ungdommens talerør inn til kretsstyret i Møre og Romsdal idrettskrets. Vi skal være en pådriver for at ungdom holder på lenger med idrett og hjelpe til med Norsk idretts mål om at flere unge og kvinner i trener- og lederrollen i Norsk idrett.

For å få til dette (og andre oppgaver) utarbeider ungdomsutvalget et handlingsprogram der man selv er med på å bestemme hvordan man skal angripe disse oppgavene.

Hva tilbyr vi deg?

Møre og Romsdal idrettskrets tilbyr deg en arena der du kan vokse i rollen som idrettsleder. Vi vil gi deg relevante og morsomme arbeidsoppgaver som vi tror vil være med å pushe deg mot et fremtidig lederverv i norsk idrett.

Du vil få opplæring i hvordan norsk idrett er bygd opp samt andre relevante saker. Vi gir deg også muligheten til å delta på lokale, regionale og nasjonale samlinger. Både for å fremme ungdomsutvalgets arbeid men også samlinger der du vil møte andre idrettsengasjerte ungdommer for å bygge nettverk.

«Er veldig fornøyd med å ha vært med dette året! For det første spennende å bli kjent med andre mennesker, både tilknyttet idrett og andre organisasjoner. Å lære og se hvordan saker jobbes med og blir behandlet gjennom klubber og styret har også vært interessant. Har definitivt blitt med selvsikker av å reise på sonemøter og arrangere aktiviteter innad i min egen klubb. Å fått/tatt på meg slikt ansvar har vært skummelt i begynnelsen, men etterhvert har jeg bare blitt tryggere og tryggere. Spesielt siden alle jeg har møtt på hittil kun har vært i godt humør, forståelsesfull, hjelpsom, kunnskapsrik og full av humor! Veldig fornøyd med hele opplegget og oppfølging.» - Sitat fra et av ungdomsutvalgets medlemmer i 2017/18 perioden.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som er i alderen 15 – 25 år som har stort pågangsmot og som brenner for at idretten i Møre og Romsdal skal bli en enda bedre arena for ungdommen i fylket. Du deltar elelr har tidligere vært med i et organisert idrettstilbud.

Høres dette spennende ut? Da håper vi at du melder din interesse ved å søke om å bli med i ungdomsutvalget her. Søknadsfrist 20.august og du vil høre fra oss så fort som mulig og senest 1. september

Her kan du lese mandatet til ungdomsutvalget. Dette vil fornyes litt før kommende periode.

Ved spørsmål er det bare å ta kontakt med Vegard Rangsæter på e-post vegran@idrettsforbundet.no eller mobil 414 61 102.