Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Ledige kontorlokaler i Molde idrettspark

IMG_3190.jpg
Alltid drømt om å bli fotballproff? Akkurat det kan vi ikke hjelpe deg med, men nå er det ledige kontorlokaler i Tribunebygget på Gamle Molde Stadion, slik at du kan gå inn og ut den gamle spillerinngangen hver dag!

Vi har ledig 10 kontorer i Tribunebygget, i varierende størrelse (14+ m²) med plass til minimum 11 arbeidsplasser (samlet ledig areal ca. 410 m²). Kontorene er i 2. etasje med tilgang fra bakkenivå. Tilgang til kontorene via egen inngang og/eller hovedinngang. Bygget ble oppført i 1987 og kontorene ble sist renovert i 2010 (7) og 2018 (3).

 

Kontorlokaler i Molde Idrettspark

Adresse: Idrettsvegen 2, 6413 Molde

Beskrivelse

Lokalene inneholder 8 cellekontor på 14 m2, samt 2 andre av varierende størrelse. Det er mulig med eget inngangsparti/resepsjon med plass til 2 arbeidsplasser. I tillegg møterom, spiserom, kjøkken, garderobe med wc/dusj og ett lite lagerrom.

Det er til sammen ca. 10 forskjellige leietakere på kontordelen av bygget. De fleste av disse er fylkesorganisasjoner forankret i idrett, friluftsliv, folkehelse og voksenopplæring.

Eier av bygget har i mange år tilrettelagt for utleie til frivillighet og virksomheter som er relevant for idrett, friluftsliv, folkehelse og voksenopplæring.

Kontakten organisasjonene mellom har resultert i nytt og godt samarbeid på tvers av frivilligheten, mye grunnet samlokaliseringen og den uformelle praten rundt lunsjbordet.

Vi ønsker flere velkommen til dette unike fellesskapet som bidrar til å skape nye og bedre aktiviteter for innbyggerne i Møre og Romsdal.

Lokalene inneholder god standard, med lyse vegger og laminat og flis på gulv.
Det er montert utvendige persienner. Disse styres automatisk, men også manuelt fra hvert enkelt kontor.

Kontorene ligger i Molde Idrettspark, ca 10 minutters gange fra sentrum. Området er tilrettelagt for fysisk aktivitet med "Gamle" Molde Stadion, det splitter nye Idrettens Hus med sitt flotte aktivitetsareal både inne og ute, samt Træffhuset som nære naboer.
Romsdalsmuseet med sitt praktbygg befinner seg også i samme område.

Adkomst fra offentlig veg. Hovedinngangen er midt på tribunen, og kan benyttes i kombinasjon med egen inngang til lokalene, mot Idrettens Hus.

Besøkende kan benytte kommunal parkeringsplass mellom Tribunebygget og Idrettens Hus. (avgiftsbelagt)

Tribunebygget Molde AS

Kontaktperson: Geir H. Moholt

Mobil: 90197601

E-post: geir.moholt@idrettsforbundet.no

Cellekontor:

Gang:

Inngangsparti/resepsjon:

Inngangsparti/resepsjon:

Møterom:

Kjøkken:

Toalett og garderobe: