IG  612X4005.jpg

Idrettsgalla 2019 i Stavanger

Den ekte idrettsgallaen ble arrangert i Stavanger i 2019. 5. januar 2019 ble Norges største idrettshelter hyllet i DNB Arena.

Velkommen skal du være til RIKSjubileum og Idrettsgallaen! Rogaland Idrettskrets (RIK) fyller 100 år i 2019, og vi kunne ikke bedt om en bedre jubileumsgave enn muligheten til å arrangere den store Idrettsgallaen i den flotte idrettsregionen vår.

LES MER: Sjekk ut Idrettsgallaens offisielle side!

Gallaen skal arrangeres i våre kjære hockeyhelter Oilers hjemmebane i DNB Arena. Dette blir en fin julegave til den som har alt, eller en flott anledning for julebordunderholdning i firmaet. Dette blir en helt annen opplevelse enn å se showet på TV, så ikke la sjansen gå fra deg!

LES MER: Tiril Sjåstad Christiansen og Nicolay Ramm skal lede Idrettsgallaen

Les mer om RIKsjubileum og aktivitetene du ikke vil gå glipp av:

RIKskonferansen

Dato: 4. januar 2019

Klokkeslett: 13:00-17:00

Sted: Stavanger Konserthus

RIKskonferansen gir en nydelig kickstart på galla-helgen, og vi skal diskutere spennende, viktige og relevante tema innenfor idrettspolitikk:

Toppidrett – med vilje & evne til å prestere!

Er de beste idrettsutøverne rett og slett hardere i hodet enn oss andre? Hva skal til for å prestere på toppnivå? Hva mener erfarne trenere og utøvere? 

LES MER: Disse idrettsheltene kan du møte på RIKskonferansen

Anleggsløftet – med vilje & evne til å bygge!

Hva kjennetegner Rogalandskommunene som er flinkest på anlegg? Kommuner og fylker bruker 6 milliarder på ikke-lovpålagte oppgaver av eget budsjett. Staten bruker kun overskuddet fra Norsk Tipping som grunnfinansiering av norsk idrett, inklusiv spillemidler til anlegg.

Folkehelse – Med vilje & evne til å involvere!

Har noen frivillige større hjerter enn oss andre? Frie og villige i idrettslagene driver med å inkludere og integrere dem som ikke selv velger å bli medlemmer hos oss. Hvorfor bryr de seg egentlig? Hvilke utfordringer medfører engasjementet? Og hva trenger de hjelp til for å lykkes – av hvem? 

Valg 2019 – med vilje & evne til å levere?

Norsk idrett har tre overordnede budskap til våre neste politikere til neste valg: 

-      Det ønskes og trengs flere og bedre anlegg
-      Øk tilrettelegging for frivilligheten
-      Få flere i aktivitet

Konferansen er gratis og alle er velkommen. Dette blir en debatt du rett og slett ikke kan gå glipp av!

RIKSjubileums idrettsdag på Forum Expo

Dato: 5. januar 2019

Klokkeslett: 11:00-17:00

Sted: Forum Expo

RIKsidrettsdagen arrangeres i Forum Expo, SiddIshallen og Stavanger Ishall, og vi har et kjempespennende program å by på!

Det blir underholdning hele dagen, og fylkesordfører Solveig Ege Tengesdal vil være tilstede for å offisielt åpne RIKsidrettsdagen. Det blir spennende konkurranser, og lokale artister sørger for musikkinnslag. Alt dette – i tillegg til at du kan prøve idretter og møte dine idrettshelter. Sett av datoen og ta turen innom, for her er alle velkomne!

Mer informasjon om hvilke idretter du kan prøve, hvilke helter du kan møte og mer om programmet kommer snart, så hold deg oppdatert!

Ungdomsutvalget i Rogaland idrettskrets har sammen med Norsk Tipping gleden av å invitere til en samling for alle ungdomsutvalg i norske idrettskretser i forbindelse med Idrettsgallaen 2019.

Samlingen er spekket med både sosialt- og faglig innhold, og inkluderer workshops og diskusjoner. Arrangementet er ett av flere arrangementer i forbindelse med RIKs hundreårsjubileum, og danner opptakten til den nasjonale idrettsgallaen som gjennomføres i DnB Arena lørdagskvelden. Målgruppen for samlingen
er medlemmer i ungdomsutvalg som er mellom 15 og 29 år.

Påmeldingslenke sendes ut fra Rogaland Idrettskrets ungdomsutvalg til utvalgene i kretsene. Hold deg oppdatert.