Rogalandsidretten trenger flere kvinner i leder- og trenerposisjoner!

I mars skal vi hylle HENNE litt ekstra. Hun som tør å ta i et tak, og som gir av sin tid – sin #GNIST - og sine kvaliteter til det beste for Rogalandsidretten. Hun fremoverlente, som maner til samarbeid og samhandling. Hun med den gode energien, som tar ansvar og ser muligheter. En ressursperson alle ønsker velkommen i ethvert idrettslag – og som tilfeldigvis er kvinne.

Følg med her for stadig nye GNISTRENDE eksempler på kvinner som bidrar positivt i Rogalandsidretten!

Rønnaug tenner gnisten hos ungdommen i Gjesdal

Rønnaug tenner gnisten hos ungdommen i Gjesdal

Rønnaug står i bresjen for det nyoppstartede tilbudet «allidrett for ungdom» i Gjesdal. Uredd, motivert og med en unik evne til å skape gode relasjoner med tenåringene, bidrar hun med sin #GNIST til å skape idrettsglede og samhold.

Les mer
«Det har jeg ikke gjort før, så det klarer jeg helt sikkert»

«Det har jeg ikke gjort før, så det klarer jeg helt sikkert»

«Det har jeg ikke gjort før, så det klarer jeg helt sikkert» er en filosofi ikke bare Pippi Langstrømpe, men også Kristin Kragseth og Ida Njåtun kan kjenne seg igjen i. Klubben har mange jenter på utøvernivå, og motivert av styreleder Kristin ved roret og Ida i trenerteamet passer dette som hånd i hanske med idrettens arbeid om økt kvinnerekruttering.

Les mer
Kjekt å sjå dæg!

Kjekt å sjå dæg!

Kristine er daglig leder i Ålgård HK. Engasjementet er stort, både når det gjelder god og stødig administrering av klubben, og aktivitet i hallen. Som administrativ leder får hun utløp for sitt engasjement for et sterkt fellesskap. Hun mener at man kan bære tyngre, løfte høyere og bli sterkere ved å gjøre ting sammen.

Les mer
«Mange tenker at de må være best i klassen for å ha noe å bidra med»

«Mange tenker at de må være best i klassen for å ha noe å bidra med»

"Jeg verdsetter samarbeid med folk som er dyktige på andre ting enn meg selv, jeg holder det jeg lover, og det er viktig for meg å være god på å levere. Vi kvinner må ha tro på oss selv, også i de mer fremtredende rollene. Det vil være positivt for idretten», sier Siri Ommedal, påtroppende styreleder i Rogaland idrettskrets.

Les mer