Reis miljøvennlig med Vy.
Vy har ulike tilbud for idretten.

Vy

Gruppereiser med tog

Ut på tur med laget? Bestiller du togbilletter fra Vy kan dere få opptil 50 % rabatt dersom dere er en gruppe på 10 personer eller flere.

  • Få opptil 50 % rabatt, avhengig av avreisetidspunkt, sesong og strekning.
  • Kostnadsfri endring/avbestilling inntil 15 dager før avreise. Ved endring/avbestilling av gruppereisen 14-7 dager før avreise refunderes opptil 20 % av gruppereisens totalbeløp. Det gis ingen refusjon ved endring/avbestilling når det er færre enn 7 dager til avreise.
  • Det er mulig å endre hjemreisen for én eller flere deltakere frem til kl. 15:30 én virkedag før opprinnelig togavgang, så langt det er ledig kapasitet på ønsket ny avgang. Dersom den nye avgangen har en høyere pris enn opprinnelig avgang, må dere betale mellomlegget for dette.
  • Hver reisende i gruppen kan ha med seg inntil 3 kolli, som samlet veier maksimalt 30 kilo. For spesialbagasje som tar større plass, som ski og sykkel, må det reserveres plass på forhånd. Dette kan gjøres samtidig som dere bestiller billetter, eller ved å ta kontakt med kundeservice. Vi tar forbehold om tilgjengelig plass ved store mengder spesialbagasje.

Bestill gruppereiser med tog fra Vy her. 

NB: Skriv «NIF» i skjemaet for å få rabatt.

Er dere en gruppe på under 10 personer, må dere bestille billetter direkte i Vy-appen eller på vy.no. Her gis det ikke grupperabatt, så vi i Vy oppfordrer dere til å bestille billetter tidlig, for å få de beste prisene.

Gruppereiser med buss

Store eller små grupper? Det er smart å reise med buss fra Vy, og NIF-lag får et ekstra fleksibelt og rimelig tilbud på bussreiser.

Leie egen buss

  • Få 10 % rabatt på leie av egen buss (5 % rabatt i mai-august).
  • Kostnadsfri endring/avbestilling inntil 48 timer før siste virkedag før avgang. Avbestilling kan ikke gjøres på røde dager eller i helger hvis det er mindre enn 48 timer til avgang.
  • Ved leie av egen buss disponerer dere hele bussens bagasjeområde. Oppgi gjerne ønsket behov for bagasjeplass i kontaktskjemaet, slik at vi er sikre på at dere får plass til alt.

Lei egen Vy-buss her.

NB: Skriv «NIF200» under «tilleggsinformasjon» for å få rabatt.

Bestille plass i rutegående buss
Dersom dere er opptil 20 reisende, kan det være et godt alternativ å bestille plasser i en av rutebussene våre. Vi kjører over hele Sør-Norge!

  • Få 10 % rabatt på gruppereiser (5 % rabatt i mai-august)
  • Kostnadsfri endring/avbestilling inntil 2 timer før avgang dersom dere har kjøpt fleksible billetter. Har dere kjøpt ikke-fleksible billetter, kan bestillingen endres/avbestilles mot et tillegg på 39 kroner inntil 2 timer før avreise.
  • Hver reisende i gruppen kan ha med seg inntil 2 kolli, som hver for seg veier maksimalt 23 kilo. For spesialbagasje som tar større plass, som ski og sykkel, må det reserveres plass på forhånd. Dette kan gjøres samtidig som dere bestiller billetter, eller ved å ta kontakt med kundeservice. Vi tar forbehold om tilgjengelig plass ved store mengder spesialbagasje.

Billetter bestilles i Vy-appen eller på vy.no

NB: Oppgi kampanjekode «NIF200» for å få rabatt.