Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Utleira IL vant Klubben i mitt hjerte!

utleira612.jpg
Foto: The Foto Fairy / Ragnhild Annette Enlid

Utleira idrettslag har oppnådd flest stemmer i årets versjon av Klubben i mitt hjerte, og er dermed årets vinner. Trondheimsklubben tapte med knappest mulig margin i fjorårets utgave, men i år er det de som stikker av med 50 000 kroner.

 

- Det er fantastisk morsomt. Vi har kommet på andreplass to år på rad. Så nå er det veldig gøy at vi kan vinne, sier Pål Wahl, daglig leder i Utleira Idrettslag til Dagbladet i seiersintervjuet.

Klubben i mitt hjerte er et samarbeid mellom Sparebank 1, P4, Dagbladet og Norges idrettsforbund. 

Utleira har jobbet hardt for kunne komme seirende ut i år. De har blant annet laget egne bilder på Facebook der de har brukt bilder av deres egne utøvere sammen med logoen til Klubben i mitt hjerte. Budskapet var så klart at man skulle stemme.

- Hva skal dere bruke pengene til?

- Det har vi ikke diskutert, men vi har nettopp startet et nytt prosjekt der det kommer instruktører fra Olympiatoppen for å drive sirkeltrening gratis for alle medlemmer over 11 år. Så jeg tenker at dette er et veldig godt bidrag inn i den satsinga.

Klubben har også mange andre prosjekter der pengene kan komme godt med.

- Vi holder på å utvikle nye anlegg. Vi jobber med å få til en sykkelløype, en hinderløype, en tre-mot-tre-bane til fotball. Så vi har mye på gang.

- Pengene er en ting, men jeg synes faktisk at det å kunne smykke seg med tittelen er vel så viktig. Det viser at det er et idrettslag med mye engasjement og at det er mange som bryr seg og som synes at vi gjør en god jobb.

En klubb i en positiv spiral
Klubben ble i høst også tildelt Trondheim kommunes Mangfoldpris for 2018.

- Vi har som visjon å skape idrettsglede i bydelen vår og dermed så må vi også få med alle. Vi jobber derfor med ungdomsarbeid, prosjekter for utviklingshemmede, seniortilbud og integrering. Så vi gjør kanskje mer enn det et vanlig idrettslag gjør.

Utleira idrettslag er en voksende klubb fra Lerkendal bydel i Trondheim. Klubben driver med fotball, futsal, håndball, ski, friidrett, innebandy, allidrett og basketball.

- Vi er inne i en positiv spiral, forteller Wahl.

Les mer på www.klubbenimitthjerte.no