Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

 

Følg #teamnorway i Paralympics

folgtroppen612.jpg
Det var en glad gjeng under velkomstseremonien i utøverleieren onsdag. Foto: Geir Owe Fredheim

Fra og med i morgen fredag 9. mars til søndag 18. mars arrangeres Paralympics i PyeongChang i Sør-Korea. Norge har en tropp på 32 utøvere som skal delta i 6 ulike idretter og konkurrere i totalt 30 medaljeøvelser. Målet er å ta syv medaljer. Følg troppen vei til målet!

Norge har flere sosiale mediekanaler som benyttes under Paralympics. Bli med å støtt den norske troppen under lekene i følgende kanaler:

Facebook:
https://www.facebook.com/OlympicNOR/

Instagram: https://www.instagram.com/olympicteamnorway/

Twitter:
https://twitter.com/idrett

Bli kjent med alle deltakerne, trenerne og støtteapparatet i Mediaguiden og gjør deg kjent med konkurranseplanen

NRK sender 90 timer
NRK satser stort på Paralympics i PyeongChang og kommer til å sende inntil 90 timer fra og med åpningsseremonien som begynner fredag kl 12.00.  
Les mer om NRKs dekning og se sendeplanen til NRK

Birgit Skarstein er flaggbærer
I morgen er det klart for åpningsseremoni som også sendes direkte på NRK1 fra kl. 12.00. I dag ble det offisielt at Birgit Skarstein er Norges flaggbærer under lekene.
- Det er skikkelig artig! Selvsagt er det en stor ære å være Norges flaggbærer under åpningsseremonien til Paralympics, sier Birgit Skarstein.

- Da jeg ble spurt ble jeg både overrasket og veldig glad. Det er så mange gode og fine folk i den norske troppen, og jeg gleder meg veldig til å bære det norske flagget under innmarsjen sammen med dem.

Offisiell arrangørside:
https://www.pyeongchang2018.com/en/paralympics/index

Bilder til media
Under lekene legges det fortløpende ut bilder på Idrettsforbundets Flickr-konto. Bildene kan fritt benyttes til redaksjonelle saker mot kreditering. Kontoen blir fortløpende oppdatert gjennom lekene: https://www.flickr.com/photos/idrettsforbundet/albums/72157693991942675

Vi ønsker lykke til!

#teamnorway