idrettsanlegg.jpg

Bygg flere idrettsanlegg - nå!

Det nærmer seg kommune- og fylkestingsvalg og idretten har samlet seg om tre fanesaker man skal jobbe for at de lokale politikerne bør prioritere. Her finner du all informasjon du trenger til valget.

Idretten har stor verdi for samfunnet. Hvert år bidrar idretten med frivillig arbeid i størrelsesorden 13, 6 milliarder kroner. Til sammen tilsvarer denne gratis dugnaden 28 000 årsverk. Er lokalpolitikerne klar over dette? 

For å illustrere hva vi egentlig mener, når vi ber lokale politikere blant annet bygge flere idrettsanlegg har vi laget en film som vi håper hele idretts-Norge tar i bruk. Filmen tematiserer hvorfor både små- og store idrettsprestasjoner gjør oss stolte. Prestasjoner som ikke kommer gratis.

Filmen kan lastes ned her. (Høyreklikk -> lagre link som)

Spre filmen på nettsider, sosiale medier og bruk den gjerne i foredrag og på seminarer.

Informasjon om idrettens fanesaker og hvordan man kan jobbe med kommune og fylkestingsvalget finner du her. 

Rogaland idrettskrets har laget "Idrettens valgkupong" på bakgrunn av norsk idrett sine prioriterte budskap. Disse kan benyttes i diaog med med kandidatene i forkant av valget. Last ned kupongen her.

Velg inn idrettspolitikere
Idrett er en av mange viktige saker i valgkampen. Idretten er politiske fargeblind, men vi trenger flere "idrettspolitikere" i landet. Politikere som holder oppmerksomhet på landets største frivillige organisasjon.

Stem på hvem du vil, men bidra til at idrettslagene får inn politikere med hjerte for mer enn “lovpålagte oppgaver”. Lykke til!