Idrettskretsen inviterer til verdiseminar

91_18_Vestfold IK_Invitasjon til verdiseminar_551x288pix.jpg

Vestfold idrettskrets inviterer til verdiseminar tirsdag 9. oktober på Scandic Sandefjord. Vi har et spennende program med dyktige foredragsholdere og høyaktuelle temaer, knyttet til doping, kosthold og seksuell trakassering.

Innleggene vil gi kunnskap om hvilke utfordringer dagens barn og unge møter på idrettsarenaen, og om hvordan alle som jobber med unge utøvere kan være til støtte. Denne kunnskapen mener vi kan bidra til sunne verdier og trygge idrettsarenaer.

Seminaret inneholder foredrag fra Antidoping Norge (ADNO), Sunn idrett og Norges idrettsforbund, og avsluttes med en plenumssesjon.

18:00     Velkommen v/Per-Eivind Johansen, styreleder i Vestfold idrettskrets

18:05     Innledning v/Halvor Byfuglien, kommunikasjonsleder i Antidoping Norge

18.10     ”Sosiale medier, virkelighetsoppfatning og doping” Maha Kamran, fagrådgiver i Antidoping Norge

18:40     Seksuell trakassering v/Per Tøien, idrettspolitisk rådgiver i Norges idrettsforbund

19:10     Pause

19:20     ”Doping - angår det oss?” v/Siri Bynke, rådgiver i Antidoping Norge

19:50     ”Lokal mobilisering mot doping i Sandefjord kommune” v/ SLT Koordinator Edward Whyte fra Sandefjord kommune.

20:00     Pause

20:10     Sunn idrett - kosthold og ernæring v/Morten Mørland, ernæringsfysiolog og rådgiver i Sunn idrett og Olympiatoppen

20:40     Plenumssesjon ledet av Halvor Byfuglien

21:00     Avslutning

FOR HVEM

Verdiseminaret er rettet mot trenere og ledere i idrettslaget, men det er åpent for alle og vi ønsker også idrettslærere, helsepersonell og alle som har med barn og unge å gjøre velkommen!

PRIS

Seminaret er GRATIS!

PÅMELDING

Påmelding gjøres her

Påmeldingsfrist 3. oktober.

Kontaktperson for seminaret:

Camilla Nilsen, Vestfold idrettskrets, e-post: camilla.nilsen@idrettsforbundet.no.