Utlysning av tilskudd til særidrettskretser 2018

ballek.jpg

Vestfold idrettskrets har i sitt styremøte 20. juni 2018, gjort vedtak om retningslinjer og kriterier for tilskudd til særidrettskretser. De som kan søke er særkretser, regioner og særforbund. Tilskuddet må være knyttet til idrettslag i Vestfold.

Følgende vedtak ble gjort:

"Særkretstilskuddet fordeles til søkende særidretter innenfor fristen, og fordelingen baseres på antall aktive i særidretten for lag som er i Vestfold og som er registrert via samordnet rapportering. Særkretsene skal rapportere tilbake hva pengene er brukt til. De særkretsene som ikke rapporterer, kan ikke få tilskudd ved neste tildeling."

Vestfold idrettskrets har 180 000,- til fordeling i 2018.

Søknadsfrist er mandag 27. august 2018.

Søknader som kommer inn etter fristen vil ikke bli behandlet.

Søknaden sendes til: vestfold@idrettsforbundet.no

Rapportering

Frist for å rapportere hva midlene er brukt til er 1. februar 2019.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Lisbeth Danielsen på lisbeth.danielsen@idrettsforbundet.no eller på telefon 48 23 43 60