Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Hvem er i Ungdomsutvalget?

Ungdomsutvalget 2017/2018

Ungdomsutvalget er satt sammen av en rekke forskjellige unge mennesker fra ulike deler av fylket og ikke minst fra et bredt spekter av idretter. Vi er alltid på utkikk etter gode representanter for ung frivillighet i Vest-Agder. Her kan du bli litt bedre kjent med de som sitter i ungdomsutvalget i dag.

  Elinor Høst Ariansen

  Verv og engasjement: Ny i ungdomsutvalget fra 2017

  E-post: ariansen95@gmail.com

  Idrettsbakgrunn: Jeg har drevet med svømming siden jeg var barn, og har de siste årene vært aktiv som svømmetrener. Har en bachelor i Idrettsvitenskap ved Høgskolen i Sør-Øst Norge. Hva er min motivasjon for å bidra i idretten: Det som driver meg, er alle de forskjellige menneskene jeg møter, samholdet, og ikke minst gleden og gnisten i øynene på svømmerne når de mestrer nye oppgaver og mål. Den følelsen kan ikke beskrives. Jeg ønsker å engasjere og skape Idrettsglede for alle, og utvikle meg som leder.

  Kristine Homdrom Emanuelsen

  Verv og engasjement i idretten: Ny i ungdomsutvalget fra 2017.Tidligere styremedlem i Gjerstad Idrettslag. Instruktør på Hovdenleir (Oppgavene er å aktivisere og igangsette aktivitet blant en gruppe mennesker, som vanligvis ikke bedriver fritiden med så mye fysisk aktivitet).

  E-post: Krisstinee96@icloud.com

  Idrettsbakgrunn: Jeg har bestandig vært en aktiv person som er opptatt av fysisk aktivitet og friluftsliv. Jeg gikk mye på langrenn i yngre alder, noe som enda er en stor del av mine fritidsinteresser. Studerer idrett bachelor på UiA. Hva er min motivasjon for å bidra i idretten? Det viktigste og fremste hos meg, er å skape et større engasjement og tilbud til den ungdommen som har en tendens til å falle ifra. Dette bør være aktivitet som ikke har et hovedfokus på å vinne, men å delta. Det er viktig for meg at tilbudet er bredt, og at all type ungdom skal kunne drive hverdagen med idrett som er gøy, utfordrende og givende. Jeg ønsker også å være en del av et «VI», et fellesskap som jobber sammen om felles mål. Motivasjon til å være kreativ, samarbeide og sammen planlegge og gjennomføre arrangementer og ulike aktiviteter.

  Linn Tønnessen

  Verv og engasjement: Medlem av ungdomsutvalget siden oppstarten i 2014.

  E-post: linn.tonnessen@gmail.com

  Idrettsbakgrunn: Jeg har spilt fotball siden jeg var liten, men har likevel vært innom flere idretter som basketball og klatring. Jeg spiller fotball i Våg FK (Tidligere FK Radar). Min motivasjon for å bidra i idretten: Jeg liker å føle at jeg kan brukes til noe, og det å faktisk kunne gjøre en forskjell! Jeg setter pris på å få lov til å reise rundt i landet å lære mer om idretten. Jeg syntes det er viktig å være et forbilde og vise at vi ungdommer også kan utgjøre en forskjell og hjelpe idretten til å bli enda bedre. Det jeg liker best med å delta i idretten er samholdet innad i laget og klubben. Og jeg ønsker å jobbe mot at alle skal få en like god opplevelse av idretten som jeg har fått; «Idrett for alle».

  Remi André Kvelland

  Verv og engasjement: Ny i ungdomsutvalget fra 2017. Styremedlem i Lyngdal Bueskyttere.

  E-post: r_acdc@hotmail.com

  Idrettsbakrunn: Jeg har de 10 siste årene vært aktiv bueskytter. Tidligere har jeg også drevet med Kampsport (karate,thaiboksing og jujitsu). Hva er min motivasjon for å bidra idretten: Det å få lov til å dele min kunnskap om idretten jeg brenner for. Og lære av andre. Idrett har alltid vært viktig for meg. Det har gitt meg så mye glede, disiplin og aktivitet, og derfor ønsker jeg å hjelpe andre til å oppleve det samme.