UTLYSNING AV MIDLER TIL IDRETTSLAG SOM PLANLEGGER BYGGING AV IDRETTSANLEGG

porselensspor_hopp.jpg

Troms idrettskrets har etablert et anleggsfond der idrettslag som er i planleggingsfasen for å utvikle idrettsanlegg kan søke midler til «Plan- og prosjekteringsfasen».

Troms idrettskrets ønsker med dette å sette idretten i bedre stand til å planlegge, bygge og drifte idrettsanlegg.

Vi har etablert et anleggsfond som idrettslag kan søke på for å finansiere det/deler av det nødvendige planarbeidet som kreves før byggestart av idrettsanlegg. Anleggsutvalget i idrettskretsen har vedtatt kriterier for å få tildelt midler fra anleggsfondet.

Se mer info om kriterier og søknadsprosedyrer her

Spørsmål angående søknaden rettes til Sylvi Ofstad, sylvi.ofstad@idrettsforbundet.no
For perioden 25.1-9.2 rettes det til Øivind Hansen, oivind.hansen@idrettsforbundet.no