Troms idrettskrets søker Idrettskonsulent

NIF_Logo_Kretser_Troms_JPG.jpg

Ønsker du å jobbe med idrettsfaglige oppgaver og å yte service til idrettslag og idrettsråd i Troms? I Troms idrettskrets er det ledig en midlertidig stilling som Idrettskonsulent for snarlig tiltredelse, og frem til 31.12.2019. Den ansatte vil inngå i vår stab på 4 personer som hver dag jobber for å utvikle idretten i vårt fylke. Vi ser gjerne at du brenner for idrett og har erfaring fra organisasjonsarbeid. Stillingsbrøk 100%.

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) er øverste organ i Norges største folkebevegelse, med 2,2 millioner medlemskap fordelt på nærmere 12.000 idrettslag. NIFs visjon er "idrettsglede for alle". Olympiatoppen har det operative ansvaret for å utvikle norsk toppidrett, og har et helhetlig ansvar for resultatene.

Arbeidsoppgaver som Idrettskonsulent i Troms idrettskrets

• Oppfølging av idrettskretsens aktiviteter innen barne- og ungdomsidrett, inkluderingsarbeid og verdiarbeid
  • Merkantile oppgaver
  • Stillingen kan medføre noe arbeid på kveldstid og i helger

• God kjennskap til norsk idrett
  • Gode IT-kunnskaper
  • Utdanning innen idrett eller annen relevant erfaring

Utdaninngsretning

• Idrettsfag

Utdanningsnivå

• Høgskole / Universitet

Personlige egenskaper

• Nøyaktighet
  • Gode samarbeidsevner og personlig engasjement
  • Strukturert og resultatorientert

• Lønn etter avtale
  • Pensjonsordning pt. i Statens pensjonskasse
  • Gode forsikringsordninger
  • NIF er en IA bedrift
  • Mulighet for trening i arbeidstiden

Klikk her for å se stillingsannonse og søke på stillingen

For spørsmål vedrørende stillingen, kontakt organisasjonssjef i Troms idrettskrets Sylvi Ofstad på e-post sylvi.ofstad@idrettsforbundet.no eller tlf. (+47) 913 96 012.

Søknadsfrist: 31. oktober 2018