Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Kurs i KlubbAdmin i Harstad og Tromsø

KA Reklame.png

Fra 01.01.2020 må alle idrettslag inn på idrettens felles løsning for medlemssystem (KlubbAdmin). I den anledning arrangerer Troms idrettskrets innføringskurs i systemet i Harstad og Tromsø i februar.

 

Kurs i KlubbAdmin

Stagneshallen, Harstad
21. februar 2019, kl. 18.00
Instruktør: Jeanette Andersen
Klikk her for å melde deg på via MinIdrett. 

Alfheim stadion, Tromsø
26. februar 2019, kl. 18.00
Instruktør: Jeanette Andersen
Klikk her for å melde deg på via MinIdrett.

Kurset har et begrenset antall deltakere, så meld deg på tidlig for å sikre deg plass. Har du spørsmål angående kurset, medlemssystem eller påmelding? Kontakt utdanningskonsulent på mail magnus.leonhardsen@idrettsforbundet.no eller tlf. 478 58 622.


Hvorfor skal alle inn på ett medlemssystem? 

Idrettstyret i NIF vedtok 13. desember 2018 følgende vedtak:

For å sikre at idretten klarer å etablere en grunndatabase med god kvalitet, vil det etableres et felles medlemssystem for norsk idrett. Dette vil gi norsk idrett kontroll over egne medlemsdata og sikre at norsk idrett selv kan utnytte verdien av en felles medlemsdata med tanke finansiering av norsk idrett i fremtiden.

Vedtak:

  1. Idrettsstyret vedtok at det skal etableres et felles medlemssystem for norsk idrett innen 01.01.2020.
  2. Generalsekretæren vil innlede samarbeid og dialog med særforbund med tanke på å få utfaset rene kommersielle aktører på idrettslagsnivå når det gjelder medlemsadministrasjon, samt å få særforbund som i dag står utenfor idrettens medlemssystem (KlubbAdmin) inn på felles løsning.
  3. Generalsekretæren vil utarbeide en plan for informasjon til idrettslag og særforbund, samt plan for å få idrettslagene som benytter andre løsninger over på den felles løsningen.
  4. Generalsekretæren vil sikre at idrettens medlemssystem videreutvikles med relevant funksjonalitet, moderne brukergrensesnitt, betalingsløsninger og konkurransedyktige fakturagebyrer. I tillegg vil det sikre kvalitet på rapportering av tilskudd og offentlige midler.
  5. Generalsekretæren vil utforme en modell for finansiering av drift, vedlikehold og videreutvikling av felles løsningen, som en del av moderniseringsprosjektets behandling av digitale fellestjenester.

Klikk her for å lese protokoll fra møtet 13. desember 2018.