Gi oss deres innspill til den nye idrettsmeldingen!

Idrettsmelding.jpg

Har du meninger om hva slags idrettspolitikk vi skal ha i fremtiden? Da vil vi høre fra dere. Vi skal gi våre innspill til den nye stortingsmeldingen for idrett og åpner for innspill fra hele teleidretten. Gi oss deres meninger innen 24. november!

Hele norsk idrett inviteres til å gi innspill til den nye idrettsmeldingen

Norges Idrettsforbund har utarbeidet et utkast til innspill til idrettsmeldingen. Idrettsstyret behandlet utkastet i møte 23. oktober 2019 og fattet følgende vedtak:

"Idrettsstyret ba generalsekretæren sende utkast til NIFs innspill til idrettsmeldingen på høring i organisasjonen, med de endringer som fremkom i møtet."

Les: Hele høringsutkastet her!

I tråd med idrettsstyrets vedtak inviterer nå NIF særforbund og idrettskretser til å komme med synspunkter på utkastet. Hva er din mening?

Send deres innspill til oss i Telemark idrettskrets

Telemark idrettskrets ønsker å sende inn svar på vegne av idretten i Telemark og åpner selvsagt for innspill fra idrettens organisasjonsledd i fylket. Spesielt idrettsrådene oppfordres til å gi oss innspill.

Hva mener dere er viktig i fremtidens idrettspolitikk? Har dere innspill du gjerne vil at vi skal ta videre som innspill til den nye idrettsmeldingen?

NB: Send dem til oss innen 24. november!

Deres innspill tas i mot på telemark@idrettsforbundet.no