Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

 

Lederkurs for ungdom - 01.-03 mars i Skien Fritidspark

samhold.jpg
Sted: Hotell Fritidsparken, Skien Fritidspark
Start: 01.03.2019 17:00 Slutt: 03.03.2019 15:00

Er du mellom 15 og 19 år og ønsker å engasjere deg i ditt idrettslag? Ønsker du å lære med om ledelse og hvordan du kan bli en idrettsleder og bidra i klubben din? Da er Lederkurs for ungdom kurset for deg.

Lederkurs for ungdom gir deg relevant kompetanse til å bidra der beslutninger tas i din klubb i tillegg til at det er et stort fokus på hva som gjør deg til en god leder!

Kurset får veldig gode tilbakemeldinger fra de som er med og vi garanterer en morsom og lærerik helg sammen med andre med samme interesser og engasjement som deg. Kurset er et samarbeid mellom Vestfold og Telemark idrettskrets - så her blir det deltakere fra begge fylker og på tvers av idretter!

Litt mer om kurset

Lederkurs for ungdom forbereder deltakerne på lederverv i ulike deler av klubbarbeidet i norsk idrett. Ungdommene får relevant kompetanse til å delta aktivt der beslutningene tas i de ulike organisasjonsleddene.

Kunnskapen og verktøyene ungdommen lærer vil gjøre det enklere å forstå, og få medansvar i egen klubb. I tillegg vil kompetansen deltakeren tilegner seg, er det stort fokus på selvtillit/selvfølelse og teambuilding på kurset.

Kurset er todelt. Den første delen går over en helg, og tar for seg temaene:

  • Selvbilde, selvtillit og selvfølelse
  • Rollemodell
  • Medlemmet i sentrum
  • Du som ressurs
  • Fra mål til handling
  • Kommunikasjon
  • Presentasjonsteknikk
  • Fra kurs til handling

Praktisk info!

Hva koster kurset?

Kurset koster kr. 1000,-, noe som skal dekkes av klubben. 

Hvordan melder jeg meg på?

Du melder deg på ved å fylle ut dette spørreskjemaet innen 15. februar. Her må du ha avklart med klubben at du skal delta - ellers skal du svare på noen praktiske spørsmål samt litt om din bakgrunn for å melde deg på kurset. 

Hvor er kurset?

Kurset avholdes på Hotell Fritidsparken i Skien Fritidspark. Her er det alle fasiliteter som gjør at du ikke trenger å ha med noe annet enn din motivasjon, toalettsaker og klær :)

Hvor lenge varer kurset? 

Kurset starter fredag 1700 og avsluttes søndag 1500. 

Hvem er kursholderne?

Kursholdere er Trond Petter Austad, Guri Ramtoft og Kristoffer Thorstensen, alle med solid erfaring fra verv i idretten og som kursholdere. De gir deg som deltaker en solid grunnmur som ung idrettsleder!

Velkommen til Lederkurs for ungdom!

Har du flere spørsmål til kurset, ta kontakt med kursansvarlig i Telemark idrettskrets, Øyvind Gonsholt, på: 

Mail: oyvind.gonsholt@idrettsforbundet.no

Tlf: 419 00 129

Tips gjerne andre du mener er aktuelle for dette kurset.