Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

 

KlubbAdmin - Videregående kurs - Skagerak Arena, Skien

KlubbAdmin.jpg
Sted: Skagerak Arena, Skien
Start: 24.10.2017 18:00 Slutt: 24.10.2017 21:00

KlubbAdmin brukes til medlemsregistrering, kontingenter, medlemshåndtering, kommunisering med medlemmer og mye mer. Et kjempegodt verktøy som sparer tid for ditt idrettslag! Ann-Kristin Aanstad viser deg som allerede har kjennskap til til systemet hvordan ditt idrettslag kommer kan bruke alle funksjonene fullt ut. Fokus vil ligge på faktureringsmulighetene i KlubbAdmin!

Medlemshåndtering i KlubbAdmin er enkelt og intuitivt. Medlemmene kan sorteres på blant annet idrettsgren, lagsnivå, kjønn og aldersnivåer. I tillegg har du anledning til å definere egne utvalg og medlemsdetaljer. Dette gir idrettslaget full oversikt og kontroll. KlubbAdmin kan også benyttes til å sende elektroniske betalingskrav til medlemmene. Dette gir enklere oversikt og rimeligere innkrevning av medlemskontingenter, treningsavgifter, innbetalinger til lagskasse, cup-avgifter etc.

Dette kurset er videregående. Det vil si at du ikke trenger å være ekspert, men det er en fordel at du har noe kjennskap til bruken av det. 

Påmeldingsfrist er en uke før kurset, altså 17. oktober. Påmelding kan du gjøre direkte via MinIdrett.no i denne linken. 

Et par dager i forkant av kurset vil du motta en mail om hva du bør gjøre av forberedelser til kurset. Det er svært hensiktsmessig å ta med egen PC på kurset, siden mye av kurset er praktisk lagt opp.

Ta kontakt med idretts- og utdanningskonsulent i idrettskretsen, Øyvind Gonsholt, dersom du har spørsmål rundt kurset! Mail: oyvind.gonsholt@idrettsforbundet.no.

Kursholder er KlubbAdmin-ekspert og mangeårig idrettsleder Ann Kristin Aanstad (bildet). Vi garanterer kompetanseheving!

Velkommen på kurs i regi av Telemark idrettskrets.