Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

 

Aktivitetslederkurs Barneidrett - Mælahallen, Skien 21.-22. september

Barnas idrettsdag (1).JPG
Sted: Mælahallen, Skien
Start: 21.09.2019 10:00 Slutt: 22.09.2019 16:00

Telemark idrettskrets arrangerer Aktivitetslederkurs Barneidrett 21.-22. september! Lær deg hvordan å drive god barneidrett. Det er 25 ledige plasser til kurset, så her er det bare å melde seg på et inspirerende kurs for deg som skal lede aktivitet for barn mellom 5 og 12 år.

Velkommen til Aktivitetslederkurs Barneidrett!

Barna fortjener gode og kompetente voksne på trening og i konkurranse! Aktivitetslederkurs barneidrett er til for alle som skal lede i barn i aktivitet, både i idrettsskole/allidrett, i en særidrett eller i skole/SFO.

Dette er et praktisk og nyttig kurs som vi får svært gode tilbakemeldinger på og som vi mener alle som organiserer barn i treningsaktivitet bør har veldig nytte av.

"Det var lærerikt, morsomt, givende og veldig nyttig! Som voksen har jeg deltatt på en del kurs i jobb og privat men dette var kanskje ett av de mest morsomste og nyttige kursene. Denne helgen fikk jeg repetert viktigheten av mange basis egenskaper ved å lede andre – noe jeg tar med meg i jobben + ikke minst å fokusere på å ha det gøy mens man lærer!!"

Dette var en tilbakemelding vi fikk etter dette kurset i Seljord i fjor. Vi satser på like fornøyde kursdeltakere i år. 

Hvor og når er kurset?

Dette kurset avholdes i Mælahallen i Skien. Her er det alle fasiliteter med idrettshall og teorirom. Kurset avholdes fra 10-16 lørdag 21. og søndag 22. september. 

Hvem er kurset for?

  • Alle som har fått en oppgave med å lede aktivitet for barn mellom 5 og 12 år!

Hvilke forberedelser trenger jeg å gjøre før kurset?

  • Du skal gjennomføre en e-læringsmodul i forkant av kurset. Beskrivelse av hvordan du gjør dette får du på mail cirka en uke før kurset dersom du melder deg på. 

Ønsker du å lese mer om innholdet i kurset - så anbefaler vi denne linken.

Hvordan melder jeg meg på kurset og hvor mye koster det? 

Påmelding skjer ved å sende en mail til idretts- og utdanningskonsulenten i Telemark idrettskrets, Øyvind Gonsholt, innen onsdag 18. september. 

Du kan også melde deg direkte på via MinIdrett - Da klikker du på denne linken!

Mail: oyvind.gonsholt@idrettsforbundet.no

TLF: 419 00 129

NB: Kurset er kostnadsfritt!

Hvem er kursholderen? 

Kursholderen er Anette Selstø Haugersveen, til daglig lærer på Gjerpen barneskole. Hun har holdt disse kursene for Telemark idrettskrets i flere år nå, og vil lære bort mye om god barneidrett i løpet av dette kurset. 

Anette Selstø Haugersveen

Velkommen skal du være til kurset!