Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

 

Aktivitetslederkurs Barneidrett - Åpent for booking av din klubb!

_MG_6979.jpg
Sted: I din klubb!
Start: 17.03.2018 10:00 Slutt: 18.03.2018 16:00

Aktivitetslederkurs er idrettsaktivitetens viktigste kurs. Om enn du er fersk trener eller erfaren - så har du noe å tjene på å lære hvordan du skal være aktivitetsleder for barn i alderen 5 til 12 år. Dette er den viktigste tiden i et barns liv når det kommer til å oppleve idrettsglede som man tar med seg i ungdomstiden og voksenlivet og på dette kurset lærer du hvordan nettopp DU kan tilrettelegge for det! Dette kurset er lagt ut for booking - så har din klubb behov for dette for deres trenere så meld deres interesse i dag!

Hva går kurset ut på?

Kurset skal lære deg konkrete, praktiske tips til aktiviteter og hvordan man kan bygge opp aktiviteten slik at barna opplever mestring og gleder seg til neste gang! Målgruppa for kurset er alle som ønsker kunne mer om aktivitet for barn i alderen 5-12 år.

Sjekk ut hele kursinnholdet i denne lille blekka!

Book kurset til din klubb i dag!

Kurset er ikke ennå satt opp noe sted. Vi legger det ut her slik at du og din klubb kan booke det til dere. Kurset koster kr. 250,- per deltaker og er en veldig god investering for barneidretten i din klubb. 

Ta kontakt med idretts- og utdanningskonsulent i Telemark idrettskrets - Øyvind Gonsholt - på oyvind.gonsholt@idrettsforbundet.no eller 419 00 129 for mer info og booking. 

Hva kreves av klubben?

Vi trenger tilgang til et teorirom (ikke høye krav) og en gymsal/idrettshall fra 10-16 lørdag og søndag. Vi krever at det må være minst 10 påmeldte for at vi skal gjennomføre kurset. 

Kursholder er Anette Selstø Haugersveen (bildet), utdannet idrettslærer og kursholder for
Norges Idrettsforbund. Vi garanterer kompetanseheving og et veldig nyttig kurs! Velkommen skal du være!