Til alle idrettslag: Ikke gå glipp av disse pengene!

bordtennis-612_373.jpg

Det nærmer seg søknadsfrist. Ikke glem å søke om momskompensasjon for varer og tjenester.

Hvert år får frivillige organisasjoner i norsk idrett kompensasjon for kostnader til merverdiavgift ved kjøp av varer og tjenester.

I fjor fikk 5521 idrettslag i Norge tilbakebetalt 353 millioner. Det er frivillig å være med i ordningen, men Norges idrettsforbund oppfordrer alle idrettslag til å søke.

Alle idrettslag som ennå ikke har søkt: Ikke glem fristen 15.  august 2018.

Søknaden leveres enkelt i KlubbAdmin innen 15.august. På denne siden får du all informasjon om hvordan ditt idrettslag bør gå frem.

Hvis du har problemer med KlubbAdmin eller mangler brukernavn/passord tar du kontakt med NIFs supportavdeling: telefon 21 02 90 90 eller epost: support@idrettsforbundet.no (åpent hverdager 10:00 – 15:00)

Spørsmål til selve ordningen sendes til e-post: moms@idrettsforbundet.no