Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Klar for Internasjonalt Olympisk Akademi

Emilie Karlsen 1.JPG

I helgen var Emilie Karoline Karlsen med på idrettstinget og var med å peke ut kursen videre for norsk idrett. Neste uke reiser hun til Hellas for å delta på Internasjonalt Olypisk akademi.

 

Emilie Karoline (20) trives veldig godt med styrearbeidet i Hvaler Volleyballklubb og i Østfold idrettskrets.
I helgen 24.-26. mai deltok hun på idrettstinget, både som observatør og som delegat for Østfold idrettskrets. - En svært lærerik og interessant del av norsk idrett å være med på, sier Emilie.

Emilie har ambisjoner for norsk idrett og 1. juni setter hun seg på flyet til Hellas for å delta på internasjonalt Olympisk akademi i Hellas sammen med 200 unge idrettsledere fra hele verden.

Det Internasjonale Olympiske Akademi (IOA) ble offisielt åpnet i Olympia, Hellas, i 1962 der de også holder til i dag. IOA ønsker hver sommer unge internasjonale idrettsrepresentanter velkommen til å utveksle erfaringer og lære om Olympisme og den olympiske bevegelse.

NIF ønsker at representanter fra norsk idrett skal delta for å tilegne seg kunnskap og internasjonal erfaring, samt bidra til å spre de norske idrettsverdiene. IOA og NIF dekker kostnader til reise, kost og losji ved oppholdet til Emilie.

Undervisningen  Emilie skal være med på er variert med forelesninger, gruppediskusjoner, ekskursjoner, museumsbesøk, idrettsaktiviteter, kulturaktiviteter. Oppholdet i Olympia og Athen, vil vare i to uker.

Det er kun to representanter fra norsk idrett som blir sendt via NIF. Emilie er en god representant for norsk idrett, og både klubb, Østfold idrettskrets og NIF ønsker henne lykke til med oppholdet i Hellas og veien videre innen norsk idrett.
Vi heier på deg!

Du kan lese mer om Olympisk akedaemi og Internasjonalt Olympisk akademi her.