Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Paraidrett

Idrettsglede for alle.jpg

I norsk idrett skal det være plass til alle, derfor håper vi at alle som ønsker det finner en idrett og et tilbud som er tilpasset den enkeltes forutsetninger og ambisjoner.

I Østfold er det en rekke idrettslag som tilbyr idrett tilrettelagt for funksjonshemmede. I tillegg arrangeres det kurs og arrangement.

Hvordan komme i gang med en idrett?
Dersom du ønsker å starte med en idrett kan du enten ta direkte kontakt med det særforbundet som organiserer en idretten du ønsker å utøver eller kontakte Østfold idrettskrets. Kontaktperson i idrettskretsen er fagkonsulent Alexandra Hastings;  tlf 911 333 16Ønsker du selv å bli kontaktet om tilbud og muligheter, fyll ut dette skjemaet

 

Foto: Sebastian Ådalen

  For våre tilskuddsordninger som også omfatter funksjonshemmede, se her.

  Under vil du kunne finn informasjon om ulike arrangementer tilrettelagt idrettsaktivitet for funksjonshemmede i Østfold.

  Grenseløse idrettsdager 28. september 2016.

  EL-innebandy i Fredrikstad.

  Østfold idrettskrets arrangerer ulike kurs rettet mot personer med funksjonsnedsettelser. Kurskalenderen til Østfold finner du her.

   

  På NIFs sin side finner du nytting informasjon om blant annet aktivitetshjelpemidler, klassifisering, hvordan søke midler og aktivitetstips.

  Her finner du en oversikt over de tilbud som finnes for mennesker med funksjonsnedsettelser.

  Trykk her for oversikt.