Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

 

KomVennsion - Avlyst!

APD_Komve.jpg
Sted: Aktiv på dagtid, Storgata 38, i Blå Kors gården og andre steder i Oslo
Start: 26.10.2019 09:00 Slutt: 27.10.2019 16:00

KomVennsion er to inspirasjonsdager for instruktører innen lavterskeltilbud.  Instruktørene fra Aktiv på dagtid i Oslo vil ta dere gjennom mange ulike aktivitetsøkter med felles diskusjon og gjennomgang i etterkant. Er du kanskje litt lei av dine egne opplegg? Lei av egne timer? Vanskelig å finne på noe nytt? På jakt etter en ny aktivitet? Da er dette noe for deg.

Oslo Idrettskrets har siden 1995 drevet aktivitetstilbudet Aktiv på dagtid (Apd). Det overordnede målet med tilbudet er å bidra til å aktivisere og integrere personer i Oslo i alderen 18-67 år som mottar en trygdeytelse.

Det er fire forhold som gjør Apd til et vellykket treningstilbud (NOVA – en undersøkelse av deltagernes erfaringer); 

  • HØY KVALITET – spesielt på fellestreninger
  • RIMELIG å delta
  • LAVTERSKELTILBUD – både trening og sosialt
  • IKKE ER EN DEL AV HJELPEAPPARATET

Apd er for mennesker som sliter og trenger et holdepunkt i hverdagen.

I Apd jobber 7 idrettspedagoger, med høy kompetanse og lang erfaring. Daglig sørger de for at deltagerne får en god treningsopplevelse gjennom mestring, fellesskap og glede. De vil gjerne dele sine erfaringer med deg.

Er du instruktør innenfor samme fagfelt eller jobber i lignende lavterskeltilbud?

Er du kanskje litt lei av dine egne opplegg? Lei av egne timer? Vanskelig å finne på noe nytt? På jakt etter en ny aktivitet?

Du kan kanskje mye om trening, treningslære, kosthold og motivasjon, men føler at det skorter litt på det praktiske og at du sårt trenger litt påfyll av øvelser og idéer.

På KomVennsion blir det fokus på praktisk gjennomføring av de mest populære aktivitetene vi tilbyr i Apd. Ulike saltimer, vanngymnastikk, ballaktiviteter og klatring. Aktiviteter og timer av kort varighet og med dialog, veiledning og erfaringsutveksling i etterkant.

Idrettspedagogene i Apd tar deg gjennom to teorifrie og inspirerende dager. I trygge og intime omgivelser får du nå mulighet til selv å kjenne våre aktiviteter på kroppen. Du kan ikke se på, du må delta, men du må IKKE være god. Her kan du få praktisk påfyll, nye kontakter og mulighet til å utveksle erfaringer med andre som jobber i samme fagfelt.

KomVennsion er avlyst. Ta kontakt med Jane.dreyer@idrettsforbundet.no om du har spørsmål.