Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Inkluderingsprisen 2018

Mjølner Vikings.jpg
Foto: Fremover

Årets vinner av inkluderingsprisen er en stor bidragsyter til visjonen om "idrettsglede for alle" og har, siden de overtok ansvaret for IU-laget i 2014, vist en entusiasme, glede og stolthet over å ha et slikt tilbud i klubben. De har dyktige og engasjerte trenere for laget, og spillerne bærer sine overtrekksdrakter med stolthet.

 

Noe som virkelig viser at de fortjener denne prisen er episoden fra A-lagets siste hjemmekamp sist sesong, hvor en av spillerne på IU-laget, som også er medhjelper og materialforvalter for A-laget, fikk beskjed om at han måtte varme opp mot slutten av kampen siden han skulle innpå å spille de siste minuttene som spiss sammen med lagets toppscorer. Dette var på forhånd avtalt med dommerne og motstanderlagets trenere og spillere, uten at hovedpersonen selv visste noe. Dette viser inkludering på sitt aller beste.

Det må også nevnes at klubbens IU-lag gikk til topps under fjorårets Landsturnering for uviklingshemmede på Jessheim, etter at de gikk ubeseiret gjennom hele turneringen. Imponerende! 

Årets vinner av inkluderingsprisen er altså FK Mjølner og deres lag "Mjølner Vikings"!