Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

 

Håvard Olsen, IL Løken - finalist til årets ildsjel

ha-vard-olsen-foto-gard-brox-jensen.jpg

Lørdag 6. januar finner årets Idrettsgalla sted. Vi er så heldige at en av finalistene til en av de gjeveste prisene, årets ildsjel, kommer fra Nordland - Håvard Olsen fra IL Løken i Steigen.

Årets ildsjel deles ut hvert år til noen som gjør en uvurderlig innsats for idretten. Uten frivillige ildsjeler ville norsk idrett stoppet opp. 

Håvard Olsen blir beskrevet slik: 

"Håvard Olsen organiserer en rekke idretter i IL Løken. På grunn av fraflytting ble idrettslaget lagt ned i 1969, men takket være Olsen ble klubben reetablert i 1976. Han har hatt de fleste roller og bidrar med veldig mye for idrettslaget og lokalmiljøet. Blant annet står han bak en rekke anleggsprosjekter, som blant annet fotballanlegg, skiskytteranlegg, skytterhus og lysløype. Selv om han har vært med lenge og bidratt med mye, er det ingenting som tyder på at Olsen vil trappe ned sin innsats for lokalmiljøet i Steigen".

Hørt fra nomiasjonen: "Hans innsats i et lite lokalmiljø i Steigen i Nordland i mer enn 40 år er ganske enkelt uten sidestykke, og han er like aktiv i dag. Han har en mertittliste som kan ta pusten fra de fleste".

Se video her

Bli kjent med de andre finalistene her.

Vi ønsker Håvard Olsen lykke til på lørdag! 

Husk å stem!