tina.jpg

Med gode ønsker for idretten i Hedmark i 2017 !

Vi har tilbakelagt et innholdsrikt 2016 og ser frem mot nye og gode idrettsøyeblikk i Hedmark 2017.

De største idrettsøyeblikkene i 2016 var kanskje under Ungdoms-OL hvor det var mye aktivitet i regionen vår. Spesielt ble dette arrangementet en suksess med tanke på at det var så mange ungdommer som var involvert – både på arrangement- og utøversiden. Det var en nyttig læring i arbeid med ungdom, og et av hovedfokusområdene for Hedmark idrettskrets er å videreføre dette arbeidet de neste årene. Vi er allerede godt i gang, og mer vil det bli i 2017! 

Administrasjonen er godt i gang med å følge opp  virksomhetsplanen som ble vedtatt på kretstinget i april 2016, og vi håper at dette merkes ute hos klubben i fylket vårt.

Fra 2016 gjelder nye løsninger og ordninger som forenkler idrettslagenes registrering, rapportering og søknader – og Hedmark idrettskrets har brukt mye tid på informere om dette i året som var.  

Dette kommer som konsekvens av vedtak på Idrettstinget 2015, som er Norges idrettsforbunds (NIF) høyeste myndighet og ambisjonen er at hverdagen skal på sikt blir bedre for hvert enkelt idrettslag.

Vi har også maset mye de nye reglene for medlemsregistrering og ikke minst innføring av Klubbadmin for de som ikke har tatt det i bruk. Vi kjører på med nye kurs i januar/februar i 2017, så her er det fortsatt mulighet å melde seg på. 

Vi gjennomfører mange kurs i løpet av et år og slik var det også i 2016. Kurs i Styrearbeid i praksis er et populært kurs og settes opp mange ganger i 2017. Gi oss beskjed hvis klubben din ønsker det, så kommer vi gjerne ut til klubben med informasjon og læring. Videre tilbyr vi Aktivitetslederkurs for barn/ungdom og økonomikurs. Alle kursene vi tilbyr er gratis! 

Når nærmer det seg årsmøter for klubber, særkretser og idrettsråd og trenger dere råd i forbindelse med gjennomføring av årsmøter er det bare å ta kontakt med oss.  Vi vet av erfaring at mange klubber er litt usikre på hvordan et godt årsmøte skal gjennomføres, og hvilke krav som gjelder. Vi vil gjerne komme med tips og råd om hvordan dere kan planlegge og gjennomføre årsmøtet enkelt, og samtidig  overholde NIF’s lover og regler. 

På vegne av oss i Hedmark idrettskrets vil jeg rette en takk til nettverket vårt som hjelper oss der ute i fylket. De er våre ambassadører i vårt langstrakte fylke og gjøre en kjempejobb i forhold til gjennomføring av alle kursene vi har.

Videre må vi rose alle som jobber frivillige i klubbene og gjør en kjempeinnsats for at barn og ungdom kan drive aktivitet – dere er gull verdt og vi håper motivasjonen for å fortsatt holde på er på topp i 2017 også ! 

Vi har som ambisjon å være enda mer synlig i 2017, og håper dette blir godt mottatt hos dere. Vi er et serviceorgan for klubbene, så det er bare å ta kontakt – vi er til for dere! 

Til slutt vil vi takke for et veldig godt samarbeid og flott innsats i året som gikk og ønske alle et riktig Godt Nytt Idretts År !

 

 

 

Idrettshilsen fra Tina