Landsmøte ungdomsutvalg.jpg

Daglig ledersamling

Ansatte og deres styreleder, inviteres til fagdag og erfaringsutveksling 27. april

Alle idrettslag i Hedmark som har ansatte inviteres, sammen med sin styreleder, til samling på Honne Hotell og Konferansesenter, fredag 27. april 2018.

Samlingen tilbyr to svært aktuelle - og forhåpentligvis interessante - temaer, 1) Arbeid mot seksuell trakkassering og overgrep i idretten og 2) Markedsarbeid i klubb/idrettslag. 

Det tilbys ett foredrag på temaet seksuell trakkasering og overgrep, samt to klubbpresentasjoner på temaet markedsarbeid. Det er settes av tid, slik at det kan utveksles erfaring og ikke minst knyttes kontakter mellom idrettslagene/klubbene. Et viktig mål med samlingen er å oppnå erfaringsdeling.

Arrangementet tilbys i samarbeid mellom Oppland- og Hedmark idrettskretser.

Program
09:30: Frammøte, kaffe/rundstykker
09:55: Velkommen og presentasjon av deltakere
10:05: Retningslinjer mot seksuell trakassering og overgrep v/Håvard Øvregård, rådgiver verdiarbeid i Norges Idrettsforbund. Foredraget etterfølges av erfaringsutveksling.
12:00: Lunsj
13:00: Markedsarbeid i klubb - Lillehammer Ishockeyklubb og Elverum Fotball presenterer sine planer og opplegg. Presentasjonene etterfølges av erfaringsutveksling.
14:15: Idrettskretsenes kvarter
14:30: Avslutning

Sted: Honne, Biri
Dato:
27. april 2018
Tid: 9.30-14.30

Du kan melde deg på her

Det serveres enkel mat ved ankomst og lunsj midt i programmet. Tilbudet er selvsagt gratis for deltakerne - men klubbene må selv dekke transport/reise.