Thomas Myhre deltar på mentorprogrammet for unge ledere

Thomas mentor.jpg

-Unge ledere er ikke bare fremtidens ledere, men også dagens ledere. Å få inn det unge perspektivet på alle nivåer i norsk idrett, vil gjøre at vi som organisasjon utvikler oss på en enda bedre måte, sier generalsekretær i Studentidrettsforbundet, Guro Røen.

Helgen 13.-14.september gikk startskuddet for mentorprogrammet for unge ledere 2019/2020. Hovedtemaet for den første samlingen var å søke bedre innsikt gjennom å reflektere over «meg som leder», i tillegg til oppstart av mentorskapet.

Det er lite som har etterlatt meg så motivert og forhåpningsfull som mentorprogrammets første samling. Ekstremt godt faglig innhold og en kjempeflott opplevelse alt i alt så langt! Jeg og min mentor kommer til å jobbe sammen ikke bare for at jeg skal kunne forbedre meg selv som leder, men også at mentor vil sitte igjen med kunnskap fra det jeg har å tilby tilbake. Utrolig spent på å jobbe sammen med min mentor og se hvor høyt både Claes og meg kan nå sammen!

Totalt 20 unge ledere i alderen 19-29 år fra hele norsk idrett er en del av mentorprogrammet, som er et fellesidrettslig lederutviklingsprogram initiert av Norges studentidrettsforbund og Norges idrettsforbund. Programmet skal legge til rette for at kandidatene skal få en arena for personlig utvikling, faglig påfyll og nettverksbygging på tvers av bakgrunn, roller og kjønn.
Les mer om mentorprogrammet her: http://studentidrett.no/lederutdanning/mentorprogram-for-unge-ledere/mentorprogrammet-2019-2020