Spillemidler til utstyr - søknadsfrist 4. november

utstyr_612.jpg

Det er klart for ny søknadsrunde på spillemidler for utstyr. Det er i år 27 millioner som skal fordeles og alle idrettslag i Akershus (og grupper i idrettslag) kan søke.

Hvert særforbund har utarbeidet en liste over hvilke utstyr det kan søkes på. For idrettsskolene er det idrettskretsen som godkjenner hvilket utstyr som kan kjøpes inn og utstyret skal være til bruk i idrettsskolen. Utstyret det skal søkes på må være kjøpt inn etter 1. januar 2015.

Merk at i denne søknadsrunden gjelder alt godkjent utstyr unntatt:

• Løypemaskiner med tilhørende prepareringsutstyr
  • Prepareringsutstyr tilhørende snøscooter/ATV

Nytt av året er at det skal søkes elektronisk via SportsAdmin, og søknadsfristen er 4.11.2015

Søknadsprosedyren for idrettslag
Særidrettslag søker via særforbundet det er tilknyttet mens i fleridrettslag søker hver gruppe for seg selv. Eks. sender fotballgruppa inn søknad via Fotballforbundet mens håndballgruppa søker via Håndballforbundet. For spørsmål knyttet til særidrettene ta kontakt med aktuelt særforbund.

Idrettsskolene søker via idrettskretsen. Spørsmål og veiledning rundt idrettsskolene i Akershus ta kontakt med administrasjons- og idrettskonsulent Lone Brochmann

Idrettslaget får maks 1/3 av utstyrskostnaden, og utstyrskostnaden må minimum være på 10.000,-.

Det er ikke mulig å sende inn søknad to ganger. Sørg derfor at søknaden er fullstendig før den sendes. Husk at søknaden sendes på vegne av hele
særidrettsgruppa/idrettskolen med alle underliggende grener.

Mer informasjon inkludert retningslinjer for ordningen, liste over godkjent utstyr, brukerveiledning for SportsAdmin og kontaktpersoner finner du under temasiden for støtteordninger