Foto: Karl Filip Singdahlsen
Foto: Karl Filip Singdahlsen

Hans Morgan Realfsen er Vestfold og Telemarks fylkesvinner til prisen Årets ildsjel!

Vi gratulerer Hans Morgan Realfsen som årets ildsjel i Vestfold og Telemark! Hans Morgan har sittet i ulike styrer og utvalg i Pors idrettsforening i hele 64 år.

Navn: Hans Morgan Realfsen
Alder: 82 år
Idrett: Fotball
Idrettslag: Pors Idrettsforening
Idrettskrets: Vestfold og Telemark

Hans Morgan Realfsen ble med i juniorstyret i fotballklubben allerede som 18-åring, og har fortsatt i ulike styrer og utvalg i hele 64 år. Hans styrke ble tidlig bemerket, og han har vært en pådriver for utbygging av baner, klubbhus, løyper med mer. Realfsen har hele tiden stått i spissen og stilt opp i arbeidsantrekk, uansett hvilket prosjekt det gjelder. Han har også vært en drivkraft når det gjelder trimløypa – som foreningen fikk anlagt på begynnelsen av 80-tallet.

Realfsen har gjennom årene hatt mange verv, og har vært veldig opptatt av økonomien. Han var regnskapsfører i mange år for fotball, satt i finanskomitéer, økonomikomitéer, kontrollkomitéer, markedsutvalg og dugnadskomiteer. Han er også utrolig ryddig, og har laget instrukser for svært mange funksjoner, i tillegg til klubbhåndbok som ajourføres.

Etter 3 år som sekretær tok han over formanns/lederjobben i 2005, i foreningens hundrede år. Den har han fremdeles. I løpet av disse årene har han hatt en finger med i alt. Han er utrolig initiativrik, og er ikke redd for å stille i kjeledress. Det er lagt nytt tak på begge deler av klubbhuset, innvendig er det gjort store forandringer, i begge etasjer, det er satt opp boder på stadionområdet og det er laget oppbevaringsrom for nødvendig materiell. Realfsen har vært med på alt arbeidet.

Idrettsforeningen omtaler han som en helt uunnværlig ildsjel, en som er sta, men som alltid står på for det beste for Pors idrettsforening.

 

Idrettskretsen gratulerer og heier på Hans Morgan som kandidat til Årets ildsjel 2021!
Det velges ut 11 fylkesvinnere som i løpet av november som vil bli overrasket av en idrettsprofil. Juryen for Årets ildsjel vil plukke ut tre finalister av de 11 fylkesvinnerne. Vinneren offentliggjøres lørdag 8. januar 2022 direkte på NRK1.