Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

 

Nettverk for unge med styreverv!

Mariell web.jpg
Sted: Troms og Finnmark idrettskrets
Start: 05.02.2021 18:00 Slutt: 06.02.2021 22:00

Vi etablerer en arena for ungdom i alderen 18-26 år, med styreverv i idretten, kan få faglig påfyll, diskutere felles problemstillinger, og lære av hverandre. Målet er å få enda flere unge dyktige mennesker inn i styrerommene i Troms og Finnmark!

Idrettskretsen satser på ungdom, og har vedtatt at i idrettskretsen skal ha minst et styremedlem under 26 år i vårt styre. 

Det er viktig å gi unge styremedlemmer den tryggheten og faglige tyngden de behøver for å være tydelige og gode ledere. Medbestemmelse er nøkkelen, slik at ungdom kan ta større ansvar for egen idrettshverdag og eget idrettsmiljø. Det krever kompetanse og det krever at ungdom får mulighet til å være med der beslutningene tas, både i idrettslagene, idrettsråd og på krets- og forbundsnivå.

Nå går startskuddet! 

Hjelp oss å rekruttere unge ledere i alderen 18-26 år, som har styreverv i idrettslag, idrettsråd, særkrets eller i særforbund, til vårt nettverk!

Vi oppfordrer også våre idrettslag og idrettsråd til å velge inn ungdom i sine styrer, og vi vil gjerne ha tips om personer som er valgt/ blir valgt inn. Å melde sin interesse forplikter ikke på noen måte.

 

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Inger-Lise på telefon 476 17 013 eller

på e-post: inger-lise.eieland@idrettsforbundet.no