Mange smil å se både inne og ute
Mange smil å se både inne og ute

Topp stemning på Paralympisk skoledag

Hvordan er det å drive idrett med fysiske utfordringer? I dag var det endelig duket for nok en Paralympisk skoledag på Nærbø. Dette hadde vi gledet oss til lenge!

Omtrent 150 barn fra regionen fikk prøve ulike idretter, da funksjonsfriske skoleelever ble med klassekameratene med nedsatt funksjonsevne på en dag fylt av idrettsglede, samhold og inkludering.

Yrende liv fra tidlig morgen torsdag 7. oktober i og rundt Nye Loen, det flotte anlegget til Nærbø IL. Blant annet judo, karate, klatring, svømming, sit-volley, golf, kjelkehockey, friidrett og boccia stod på programmet. Takket være strålende instruktører som blir med år etter år, Nærbø IL som stiller anlegg til disposisjon, engasjerte elever og lærere fra Bryne VGS, og ikke minst nye og gamle bekjentskaper fra skolene i regionen, lykkes vi i å lage et flott arrangement til glede for mange.

Vi håper alle hadde en kjekk, aktiv og sosial dag under Paralympisk skoledag!

Lurer du på noe, eller har lyst å fortsette med en aktivitet du fikk prøve? Ta kontakt med rådgiver paraidrett Lene Byberg i RIK på e-post: lene.byberg@idrettsforbundet.no eller mobil 477 55 301.