Utvendig.jpg

Ledige kontorer i Tribunebygget i Molde

Vi har flere ledige kontorer i Tribunebygget i Molde. Kontorene vest i 2. etasje har plass til 10 arbeidsplasser (samlet ledig areal ca. 400 m²). Tilgang til kontorene via egen inngang og/eller hovedinngang på bakkenivå.

Lokalene inneholder 8 cellekontor på 14 m2, samt 2 andre av varierende størrelse. De er tilrettelagt med eget inngangsparti/resepsjon med plass til 2 arbeidsplasser. I tillegg møterom, spiserom, kjøkken, garderobe med wc/dusj og ett lite lagerrom.

Kontorene midt i byggets 2. etasje består av ett dobbeltkontor (20+17 m²) og enkeltkontor på 15 m²

I tillegg har vi 2 kontorer i 3. etasje (12,5 og 18 m²)

Alle kontorene er klar for umiddelbar innflytting.

Kontorlokaler i Molde Idrettspark
Adresse: Idrettsvegen 2, 6413 Molde
Kontaktperson: Geir H. Moholt
Mobil: 90197601
E-post: post@tribunebygget.no

Beskrivelse
Det er til sammen ca. 10 forskjellige leietakere på kontordelen av bygget. De fleste av disse er fylkesorganisasjoner forankret i idrett, friluftsliv, folkehelse og voksenopplæring.

Eier av bygget har i mange år tilrettelagt for utleie til frivillighet og virksomheter som er relevant for idrett, friluftsliv, folkehelse og voksenopplæring.

Kontakten organisasjonene mellom har resultert i nytt og godt samarbeid på tvers av frivilligheten, mye grunnet samlokaliseringen og den uformelle praten rundt lunsjbordet.

Vi ønsker flere velkommen til dette unike fellesskapet som bidrar til å skape nye og bedre aktiviteter for innbyggerne i Møre og Romsdal.

Vi har også tilrettelagt for andre som har behov for enkeltkontor eller større arealer. Det være seg firma eller institusjoner som ikke knyttet til frivillighet.

Hos oss er alle hjertelig velkommen!

 

Bilder:

Bildet over: Cellekontor.

Bildet over: korridor

Bildet over: Resepsjon

Bildet over: Resepsjon

Bildet over: Møterom

Bildet over: Kjøkken

Bildet over: Toalett og garderobe