Foto: Rogaland IK
Foto: Rogaland IK

Stolte rogalendinger blir vertskap for Idrettsgalla 2019

I dag ble det klart at Rogaland idrettskrets blir vertskap for NRKs direktesendte Idrettsgalla lørdag 5. januar 2019. - Vi gleder oss stort til å vise frem idretten og frivilligheten i Rogaland, sier Rune Røksund, organisasjonssjef i Rogaland idrettskrets, som allerede nå får spørsmål om billetter.

- Ja, det er sant. I dag sprakk nyheten vi har ruget på en tid. Rogaland idrettskrets (RIK) har inngått avtale med Idrettsgallaen om å arrangere idrettsgalla som en del av vårt eget 100 årsjubileum. Sammen skal vi samle Idretts-Norge til ett RIKe, sier Røksund, og legger til:
- Vi kommuniserer at vi lever av stolte øyeblikk og det er stas å lage enda et stolt idrettsøyeblikk i Rogaland.

Organisasjonssjefen sier at mange vil bli invitert til å delta i planlegging og gjennomføringen.
- Frivilligheten skal stå i sentrum, og målet er samtidig å jobbe for å skape noen inntektsmuligheter – for motiverte idrettslag. Premisset for Rogaland idrettskrets er at vi skal gjøre alt vi kan for å få holdt av så mange plasser som mulig til representanter fra Rogaland, sier Røksund.

Bakgrunnen for at Idrettsgallaen flyttes er at styret til Idrettsgallaen har ønsket å arrangere gallaen andre steder i Norge.
- Vi var raskt ute med å signalisere at vi ønsket dette arrangementet som faller på Rogaland idrettskrets 100 års jubileum i 2019.

Tilbakemeldingene Røksund har fått er ubetinget positive.
- Det har bare vært kjempestas å komme tilbake på kontoret i dag. Det er bare positivitet, og vi får allerede nå spørsmål om billetter, sier Røksund.