Sarah Louise Rung tok gull på 200 meter fristil i klasse S5 under London Paralympics 2012. Gjentar hun bedriften i Rio? Foto: J. EKSTRÖMER / NTB scanpix
Sarah Louise Rung tok gull på 200 meter fristil i klasse S5 under London Paralympics 2012. Gjentar hun bedriften i Rio? Foto: J. EKSTRÖMER / NTB scanpix

Opplev Paralympics i Rio - kjøp billetter nå!

Har du lyst til å oppleve den enorme entusiasmen og idrettsgleden i Paralympics i Rio de Janerio neste år? Da bør du kaste deg over pc-en og legge inn forespørsel på ønskede billetter.

Norges idrettsforbunds offisiell leverandør av billetter til OL og Paralympics har startet første fase av billettsalget til Paralympics som går av stabelen 7. – 18. september.

- Med opprettet brukerkonto på www.cosport.no kan alle - frem til 4. november kl. 15.00, legge inn forespørsel på ønskede billetter. Resultatet av forespørselen vil du finne under din brukerkonto i løpet av 9. november 2015. Frem til 13. november 2015 kl. 15.00 kan du selv velge om du vil bestille eller forkaste bekreftede billetter. Billetter som ikke er bestilt innen fristen, gjøres tilgjengelige når publikumssalget starter den 16. november 2015, sier Gry Bruaas, representant for CoSport i Norge.

Forespørselsperioden er ikke bindende og medfører heller ingen kostnad.

Under De paralympiske leker har vi også innført muligheten for registrering av antatte behov for gjesteprogram med hotell og billettpakker. Perioden for registrering går frem til 1. desember 2015. Dette vil gi deg garantert opphold under Lekene, og oss en pekepinn på hvilke behov som eksisterer, slik at vi kan tilpasse optimalt, forteller Bruaas.

www.cosport.no ser du forslag til pakkeløsninger. Prisene er per i dag ikke endelige, men gir en indikasjon. Publikumssalget av hotell- og billettpakker åpner 3. desember 2015. 

For første gang avholdes OL og Paralympics i Sør-Amerika og Brasil - i det som omtales som en av verdens vakreste byer - Rio de Janeiro. For de med interesse og mulighet er dette en gylden anledning til å kombinere idrettslige høydepunkter med eksotiske feriedager.
- Med autoriserte billetter, erfarne medarbeidere og sentralt beliggende og trygge hoteller, kan vi garantere deg en flott Paralympics-opplevelse, sier Bruaas. 

Ikke-autoriserte billetter
Bruaas påpeker at forbrukere må være klar over at selv ekte billetter til OL og Paralympics kan bli kansellert dersom de er kjøpt gjennom ikke-godkjente leverandøravtaler.
- Derfor ber vi deg om å utvise forsiktighet ved kjøp av billetter og kun benytte Jet Set Sports/CoSport, sier Bruaas.

Klikk deg inn på www.cosport.no for bestilling/registrering. Eller ring på 22 27 05 05 eller send en e-post til gbruaas@jetsetsports.com

Viktige datoer:

  • Forespørselsperioden er i gang for enkeltbilletter og hotell- og billettpakker
  • 4. november 2015, kl. 15:00: Forespørselsperioden enkeltbilletter avsluttes
  • 9. november 2015: Bekreftelse på forespurte enkeltbilletter
  • 13. november 2015, kl. 15:00: Deadline for bestilling av bekreftede billetter
  • 16. november 2015, kl. 15:00: Publikumssalget av enkeltbilletter åpner
  • 1. desember 2015: Forespørselsperiode hotell- og billettpakker avsluttes
  • 3. desember 2015: Publikumssalget av hotell- og billettpakker åpner