Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

 

Se opptak av idrettsgallaseminaret

idrettsgalladirekte.jpg

Følg Idrettsgallaseminaret direkte fra kl 12. Tema i år er: Best i verden eller flest i Norge? Ikke alle kan bli toppidrettsutøvere, men mange har lyst til å prøve. Enda flere har drømmen om å spille på Old Trafford eller å bli som Marit Bjørgen eller Nora Mørk. Alle driver de idrett i et idrettslag.

Følg seminaret direkte her 

Det er mulig å tilby barneidrett som gir livslang idrettsglede. Det er kanskje mulig å tilby barneidrett som forbereder barn på å bli best i verden. Men klarer norsk idrett å kombinere begge disse hensynene? Deltakelse og prestasjon – med idrettsglede som fellesnevner?

Hvordan kan man tilnærme seg trening av barn og tilrettelegging som klubb? Kan man, eller må man velge ett av alternativene? Og bak det hele ligger Idrettens barnerettigheter og Barneidrettsbestemmelsene. Er det en begrensning eller en mulighet?

Til å belyse disse temaene fra forskjellige sider har vi fått fire dyktige og interessante foredragsholdere:Gjert Ingebrigtsen – friidrettstrener, friidrettspappa og sterk meningsbærerMarianne Frisvold Furuseth – talefør og tydelig turnleder i Oslo Turnforening


Ståle Solbakken – legende og elitetrener. Holder foredrag sammen med Ole Gunnar Solskjær Sverre Nordby – daglig leder i Øvrevoll/Hosle som lever etter verdien «Fordi det er gøy!»