Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

 

Erik Ulateig er ansatt som daglig leder i Lillehammer Legacy Center

erikulateig612.jpg

Erik Ulateig er ansatt som daglig leder i Lillehammer Legacy Center. Han starter formelt i stillingen 1. november 2017.

Som en del av arven etter ungdoms OL etableres Legacy Center på Lillehammer. Legacy Center skal skape et mangfold av idrettslig aktivitet og samarbeid på tvers av idrettsfaglig kompetanse med utgangspunkt i innlandsregionen, og bidra til kunnskapsutveksling på tvers av kulturer og landegrenser. Legacy Center skal utvikles til å bli et internasjonalt kompetanse- og treningssenter for vinteridrett og skal bidra til internasjonal erfaringsutveksling og videreutvikling av aktiviteter og utviklingsmiljøer.

Erik Ulateig har siden 1998 jobbet med utviklingen av norsk idrett i ulike sammenhenger. Først som administrerende direktør i Lillehammer Olympiapark AS i perioden 1998 – 2014, og deretter i rollen som Chief Operational Officer i Ungdoms OL 2014 - 2016. Erik kommer fra stillingen som Administrerende direktør i Owren AS, et Lillehammerbasert selskap som forhandler snøprepareringsmaskiner, beltegående nyttekjøretøyer og vegetasjonsryddingsmaskiner. Erik er utdannet diplomøkonom og har et brennende engasjement for å utvikle vintersportens viktige rolle i innlandsregionen, nasjonalt og internasjonalt.

Lillehammer Legacy Center vil bli plassert på Idrettens Hus på Lillehammer og vil sortere under Olympiatoppens regionale apparat.